piątek, 12 stycznia 2018

Katepal

  Katepal

Nova moč finskih inženirjev

Nov razvoj finskih inženirjev temelji na povečanju stopnje odpornosti strehe na povečane obremenitve, mehanskih stresov in ostrih temperaturnih sprememb. Katepalne strešne ploščice predstavljajo več zbirk, ima visoko stopnjo trdnosti in elastičnosti.
  Katepal

Namestitev mehke strehe Katepal

Katepalne skodle so nameščene z uporabo nerjavečih strešnih žebljev in bituminoznega lepila, ki tvori trdno zračno podlago za strešne kritine. Dolžina nohtov mora presegati debelino lesenega poda, na katerem so položeni skodli. Glave nohtov niso vidne na površini pobočja, ker so zaprti z naslednjim ploščicami. Navodila za pakiranje so navedena na nalepkah na vsakem pakiranju izdelkov.
  Katepal

Prilagodljiva ploščica Katepal (Katepal) združuje odlične dizajn in sodobne tehnologije

Finski obrat Katepal OY, ustanovljen leta 1949, je eden največjih proizvajalcev strešnih izdelkov. V proizvodnji skodle je tovarna Katepal začela svoje dejavnosti leta 1969. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in sodobni tehnologiji so njeni izdelki visokokakovostni.
  Katepal

Prednosti Katepal ploščic

Skodle KATEPAL z raznoliko izbiro barv in zbirk zagotavljajo izjemno priložnost, da ustvarite individualni slog za vaš dom. Edinstvene prednosti materiala so dokazane s časom:
  Katepal

Skodle: lastnosti in prednosti

Fleksibilna ploščica se proizvaja v obliki strešnikov iz strešnikov s dimenzijami 1,0 x 0,317 metra. Ta strešni material ima vrsto izjemnih prednosti:
  Katepal

Priporočila proizvajalca.

Bituminozne strešne kritine Katepala se lahko nanesejo na strešne stene z nagibom od 12 stopinj. Katepal je kompleten strešni sistem in komplet dodatkov, potrebnih za pravilno vgradnjo strehe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty