środa, 10 stycznia 2018

Polaganje ploščic v pisarni

  Polaganje ploščic v pisarni

Posebnosti dela s porcelanom

Morda se zdi osebi, ki ni povezana z gradnjo, da se polaganje porcelanskega lončenja izvaja na enak način kot polaganje. Seveda v teh dveh procesih obstaja nekaj skupnega - še posebej isti sklop profesionalnih orodij, potreba po pripravi površine in možnost pristanka na lepilo. Vendar pa obstajajo znatne razlike:

Pripravljalna dela pred polaganjem ploščic

Pred polaganjem ploščic na območju, na katerem bo obloga opravljena, je potrebno dokončati vsa načrtovana montažna in gradbena dela, voditi električne napeljave, namestiti vodovodne cevi.
  Polaganje ploščic v pisarni

Možne napake pri namestitvi in ​​njihove posledice

V primeru ploščice za tla se lahko pred namestitvijo nadležne pomanjkljivosti. Pri nakupu ploščic ne smete pretirano varčevati. Najcenejša ploščica ima slabo geometrijo, kar pomeni, da je nemogoče postaviti lepo. Privoščite izbiro ploščic pametno, ne pozabite, da skrivnost plača dvakrat!
  Polaganje ploščic v pisarni

Značilnosti postopka polaganja

Da bi premaz služil dlje časa in imel privlačen videz, je treba strogo upoštevati tehnološke predpise. Tudi, da bi izbrali pravo ploščico, potrebujemo posebno znanje za vsako specifično nalogo kupca, in sicer:
  Polaganje ploščic v pisarni

Glavne faze namestitve

Delo na polaganju kakršne koli ploščice (ploščic, keramike) izdeluje specialist, ki je registriran v Yudi, v določenem zaporedju. Vgradnja končnega materiala na tla in stene je naslednja:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty