środa, 10 stycznia 2018

15 nadstropna hiša

  15 nadstropna hiša

Soglasje k obdelavi osebnih podatkov odjemalcev - posameznikov

Uporabnik z oddajo prošnje na spletnem mestu https://www.kalinka-realty.ru na enega od naslednjih načinov: naročanje na glasilo, pošiljanje obrazca za povratne informacije, klicanje ali drugače sprejemanje pogojev tega soglasja za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: "Soglasje").
  15 nadstropna hiša

V Groznem je bila božična drevesa postavljena v višini 15-nadstropne hiše

10:48, 29. novembra 2014, PAI V Groznem je bilo nameščeno novo leto, poroča Gazeta.ru. Drevo novega leta z višino 50 metrov in težo 94 ton se nahaja v kvadratku blizu visokogorskega kompleksa "Grozni City".

Seznam 2017 za rušenje 5-nadstropne hiše na 15. Parkovaya Street

Seznam hiš, kjer so prebivalci glasovali za rušenje 15. ulici Parkovaya na drugem programu rušenja in prenove petih zgodovinskih stavb v Moskvi, objavljen 2. maja 2017. Vsaka hiša opredeljuje dejavnike, ki vplivajo na odločitev o rušenju. Rezultati glasov prebivalcev.

Veselov Kirill Aleksejevič

Leta 2008 je diplomiral na univerzi v Nottinghamu (Univerza Nottingham) z diplomo iz managementa. Licenco združenja certificiranih potrjenih računovodij (ACCA).
  15 nadstropna hiša

Prednosti stanovanj v novih stavbah

Investicijska pritožba. Stanovanje v novi stavbi je donosna naložba, saj se gradnja hiše poveča tako, zlasti z ustvarjanjem nove infrastrukture.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty