sobota, 13 stycznia 2018

Stadions chm 2018 zdaj

  Stadions chm 2018 zdaj

"Stadion v Samari"

Vodstvo Samarske regije je močno in podrobno odgovorilo na pritožbo Aleksandra Khinshteina, ki je popolnoma zavrnil svoje obtožbe. Vendar obljubljeno novo vrednotenje projekta v enem tednu ni sledilo obljubi Dmitrija Shlyakhtina.
  Stadions chm 2018 zdaj

"Volgogradska arena" ("zmaga")

Svetovni pokal se gradi in stadion v Volgogradu. Ta objekt se je začel graditi leta 2014. Do novembra 2017 je treba naročiti naročilo - to so pogoji državnega naročila. Najverjetneje se bo imenovala "Victory".
  Stadions chm 2018 zdaj

"Levberdon", Rostov-on-Don

Pripravljenost stadiona v Rostovu je ocenjena na približno 60%. Še naprej se izvajajo ometno in električno inštalacijska dela ter vgradnja oskrbovalnih sistemov. Namestitev stojnic je bila dokončana za 50%, pa tudi večino dela na pomožnih objektih (vozovnice, kontrolne točke itd.) d.)
  Stadions chm 2018 zdaj

Volgogradska arena, ali zmaga mesta

Pred začetkom svetovnega pokala 2018 bo Volgograd dobil stadion, ki bo izpolnil vse standarde FIFA. V času turnirja bo imenovana "Volgogradska arena", po "zmagi". Domači sestanki ekipe Rotor-Volgograd s svojimi tekmeci in morda tudi igre ruske državne nogometne reprezentance bodo tam potekali kasneje.
  Stadions chm 2018 zdaj

Vsi stadioni svetovnega pokala leta 2018

Do konca leta je treba pridobiti poročila o državnih izpitih za vse stadione, ki bodo leta 2018 gostili svetovno prvenstvo. To pomeni, da bodo že znani ne samo odobreni projekti arena in končni roki za njihovo dostavo, temveč tudi ocene za njihovo izgradnjo ali rekonstrukcijo. V pričakovanju finančne komponente, Sovsport.ru je preučeval, kako so stvari zdaj z dostavo predmetov.
  Stadions chm 2018 zdaj

Svetovno prvenstvo 2018 stadionov

Ob istem času prebivalci in župan mesta menijo, da je primerno, da zgradijo nov čisto nogometni stadion, ob upoštevanju prijavljenih stroškov naslednje obnove. Luzhniki BSA je bila zgrajena v Moskvi, vendar je predmet rekonstrukcije, stadioni so v izgradnji v Sankt Peterburgu, Sochi, Saransk in Samara. 26. decembra 2014 so bile podpisane vladne pogodbe za izgradnjo vseh stadionov za svetovno prvenstvo v Rusiji 2018 v Rusiji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty