poniedziałek, 8 stycznia 2018

Vožnja pilotov v Moskvi

Tehnologija vožnje s piloti

Vožnja pilota izvajajo vozniki kolutov - URA, BM-811, UGMK-12 in KG-12M. Nahaja se na mestu vgradnje, kopirni stroj potegne kup iz zalogovnega skladišča, po katerem so linije pritrjene na njo, struktura se dvigne in navpično vgradi na potopnem mestu.
  Vožnja pilotov v Moskvi

Faze dela pri vožnji s piloti

Pred skodelom je pripravljen projekt, v katerem se izračuna nosilnost tal. Iz teh podatkov se izbere optimalna dolžina, presek in oblika kupa, pa tudi skupno število pilotov, njihova lokacija v tleh.

Naša oprema za vožnjo s piloti

SK "Namestitev pilota" ima floto sodobne opreme za pilanje, ki je sposobna izvajati učinkovito kopanje v vseh vrstah tal, ki so skupne v osrednji regiji Rusije. Za delo imamo visoko zmogljive naprave, ki temeljijo na bagri. Specifičnost naše opreme omogoča pečenje v polmeru 10 metrov brez premikanja namestitve, kar prihrani čas in pospeši potek dela. Vgradnja dizelskega električnega žerjava.
  Vožnja pilotov v Moskvi

Faze kopičenja

Tehnologija vožnje pilotov vključuje izdelavo projekta z izračunom nosilnosti tal, izbiro geometrijskih značilnosti in številom nosilcev. Po tem morate načrtovati položaj nameščenih konstrukcij in voziti v kupe. Glavne faze:
  Vožnja pilotov v Moskvi

Izračunajte stroške vožnje pilotov

Izpolnite podatke in jih pošljite - v zameno boste prejeli oceno stroškov kot prvo približevanje. Končni stroški so lahko odvisni od značilnosti projekta.
  Vožnja pilotov v Moskvi

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty