środa, 10 stycznia 2018

Kako popraviti opaž

  Kako popraviti opaž

Opažni material za kaseto z lastnimi rokami

Ribbonska osnova je še vedno eden najpogostejših načinov za zapolnitev temeljev za prihodnjo strukturo. Načelo je precej preprosto, estrih se vlije na peskano blazino, nato se tvori armaturna kletka in se preliva z betonom. Kateri opaž je za njega bolj primeren?
  Kako popraviti opaž

Kako narediti montažno obliko, odvisno od vrste fundacije?

Razmislite o načinu namestitve opažev, na primer s podstavko pod hišo. V tem primeru uporabite eno od dveh vrst obrazcev: trdno ali stopenjsko.

Kako narediti temeljni opaž

Pomembna faza pri gradnji temeljev - opažni pripomoček. Decking je oblika, v kateri se beton vlije, je nameščen neposredno po pripravi mesta in jarku za podlago. Članek vam bo povedal, kako narediti opaž za fundacijo.
  Kako popraviti opaž

Opažne zahteve in material

V prvi fazi je treba upoštevati glavne operativne kazalnike materiala proizvodnje, pa tudi celotno strukturo kot celoto. Najprej se bomo osredotočili na njen sestanek. Opažni material služi kot podporna struktura, v katero se vlije betonska mešanica, da tvori temelj.
  Kako popraviti opaž

Za kaj je opaž?

Vsak konkreten delavec bo odgovoril na vprašanje, ali je najpomembnejša opažna opaža. Najprej je treba reči o potrebi po temelju ograje. V tem primeru ni pomembno, v kakšnem materialu bo to storjeno - glavna naloga je, da sovražnika ne zamudite na posesti gospodarja. Kot veste, je ograjo mogoče premagati na tri glavne načine:
  Kako popraviti opaž

Izdelava temeljnega opaža z lastnimi rokami

V tleh vozimo v podporah (palice), na katerih pritrjujemo plošče vezanega lesa ali plošč. Fixture, ki jo proizvajajo nohti iz notranjosti opažev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty