piątek, 12 stycznia 2018

Gradnja storitev na ključ na ključ

  Gradnja storitev na ključ na ključ

Gradnja avtomobilskih storitev in garaž, avtopralnic

Možnost 1. Garažna škatla sendvič plošč (vrsta serije)

Garažni boks je ogrevan okvir pod garažo, avtoservisom, avtopralnico, kabinami ali skladiščem.
  Gradnja storitev na ključ na ključ

Prednosti avtomatskega servisa iz sendvič plošč

Gradbene plošče se razlikujejo po majhni teži. Za namestitev stavbe bo potreben minimalni komplet pomožne opreme in opreme. Težki gradbeni stroji se sploh ne uporabljajo. Zahvaljujoč temu je mogoče znatno zmanjšati stroške gradnje. V primerjavi z gradnjo kapitala lahko prihranek doseže 300%. Z drugimi besedami, stroški materiala in dela so zmanjšani za 3-4 krat.
  Gradnja storitev na ključ na ključ

Tehnologija LSTC: malo zgodovine

Sredi prejšnjega stoletja je bila v Kanadi izumljena tehnologija LSTC. V tem trenutku je bilo treba v državi zgraditi veliko število nizko rastnih stanovanjskih zgradb. Metoda je bila tako uspešna, da se je začela uporabljati povsod. Razpoložljivi materiali in enostavnost uporabe tehnologije LSTK so bili razlogi za neverjetno priljubljenost.
  Gradnja storitev na ključ na ključ

Gradnja montažnih avtomobilskih postaj in postaj za tehnično servisiranje (HUNDRED) iz kovinskih konstrukcij

Servisne postaje iz kovinskega okvirja so montažne, trajne in sodobne oblike. V sodobni družbi je gradnja te vrste precej pogost in pomemben pojav. In njihova številka raste z skokov in meja. Kje je bilo včeraj prazno ali široko polje, danes lahko vidite novo, sodobno in trajno storitev, izdelano iz kovine. Če so bile takšne zgradbe potrebne že več mesecev ali celo let, zdaj rastejo kot gobe, ki presenetijo domišljijo z njihovim obsegom, elegantnim videzom in zanesljivostjo.
  Gradnja storitev na ključ na ključ

Pridobitev dovoljenja za gradnjo tovarniške avtomatske storitve

Začetna stopnja v procesu izgradnje montažne stavbe je pridobitev gradbenega dovoljenja - dokument, ki potrjuje skladnost projektne dokumentacije z zahtevami urbanističnega načrta in daje razvijalcu pravico graditi.
  Gradnja storitev na ključ na ključ

Zgradba avtomobilskih storitev

Prostori za avtomobilske servise in avtomobilske storitve ne morejo biti zgrajeni v preteklih letih. Hitro jih je treba začeti uporabljati in začeti prinašati dobiček lastnikom. Gradnja avtomobilskih storitev iz sendvič plošč omogoča kratek čas, da bi prostor prostora in konfiguracije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty