czwartek, 3 maja 2018

Naprava Macadam

  Naprava Macadam

2. OPREDELITEV IN RAZVRSTITEV

2.1. Temelji so močan nosilni del pločnika in pod vplivom obremenitve avtomobilov zagotavljajo prerazporeditev stanja napetosti, zmanjšanje napetosti v premazu in tlak na temeljnih dodatnih slojih in podlago tal. Baze morajo biti trdne, gosto in dovolj strižno odporne.
  Naprava Macadam

NAPRAVA OSNOV PRI VITI PO METODI ORODJA

Za napravo drobnih kamnov in premazov z metodo kopja je potrebno narediti naslednje: pred vsem delom kompakten glavni del klesanega kamna in ga natančno porazdeliti nad celotno površino podnožja (tako imenovano stiskanje in blokiranje).
  Naprava Macadam

Kaj morate vedeti o napravi za pesek in gramoz

Naprava pesk-gramoznih podlag se široko uporablja pri razporeditvi temeljev, kjer je potrebno pred njeno namestitvijo okrepiti in izravnati površino. Delo poteka v več fazah:

Kako se utrdi temelje?

Naprava makadamske osnove je priporočljiva za distribucijo tovora pri vgradnji tal ali konstrukciji baz. Izdelana je iz zdrobljenih materialov, predvsem iz apnenčastega ali prodnatega na predhodno navlaženi peščeni plasti. Kakovost takšne osnove določa:
  Naprava Macadam

2. ORGANIZACIJA IN TEHNOLOGIJA DELOVANJA DELOV

2.1. V skladu s SNiP 3.01.01-85 * "Organizacija gradbene proizvodnje", pred začetkom gradnje in montaže (vključno s pripravljalnim) delom na lokaciji, je splošni izvajalec dolžan na predpisan način prejeti dovoljenje kupca za izvedbo gradbenih del (nalog za delo). Delo brez tega dovoljenja je prepovedano.

Tehnologija proizvodnje kopje proizvodnje

Konstruktivne plasti neobdelanih mineralnih materialov se uporabljajo v prisotnosti depozitov kamenja v bližini ceste v gradnji, pa tudi uvoženih materialov z ekonomsko izvedljivostjo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty