poniedziałek, 30 kwietnia 2018

Montaža plastičnih oken Moskva

  Montaža plastičnih oken Moskva

Sprejem in pisanje

Vgradnja plastičnih oken se zaključi z registracijo opravljenega dela. Pred podpisom stranka preveri sistem zapiranja in odpiranja, poskrbi, da ni prask, čipov in razpok. Ploščice morajo biti tesno povezane s profilom, brez vrzeli. Vgradnja plastičnih oken se izvaja v skladu z GOST, zato je kakovost storitev in materialov vedno najboljša.
  Montaža plastičnih oken Moskva

Namestitev plastičnih oken

Čeprav na prvi pogled namestitev okna izgleda kot preprost poklic, vendar zahteva kvalificiran pristop. Da bi okno lahko dolgo časa služili, da bi lahko vzdržali vremenske razmere in temperaturne spremembe, bi morali izbrati prave zaloge in jih uporabiti v zadostnih količinah. Nerazumni prihranki lahko povzročijo hitro izgubo funkcionalnosti izdelka.
  Montaža plastičnih oken Moskva

Tehnologija namestitve plastičnih oken

Tehnologija po GOST - ključ do visokokakovostne namestitve

Pravilna namestitev okna je mogoča le pod pogojem, da bo upoštevana tehnologija namestitve plastičnih oken. Tehnološka navodila vsebujejo standarde in lastnosti, postopek in shemo instalacijskih del.
  Montaža plastičnih oken Moskva

Med namestitvijo tesnite vrzeli

Za zapolnitev vrzeli med okvirjem okna in stranmi odprtine uporabite peno in poseben predhodno stisnjen tesnilni trak (PSUL). Nameščanje PSUL na PVC okna vam omogoča, da odpravite padce ravni, ki so se zgodile med gradnjo hiše, s čimer se izognete težavam s pihanjem in videzom okenskega bloka zunaj.

Lastna proizvodnja plastičnih oken

Od leta 2007 izdelujemo okna v lastni tovarni v Moskvi, kjer so vse strukture izdelane na sodobni visokotehnološki opremi, ki zagotavlja natančno skladnost s standardi in tehnologijo izdelave plastičnih oken.

Glavne faze namestitve plastičnih oken

1. Pred montažo plastičnih oken priporočamo, da ni nobenih prask in poškodb oken in oken z dvojno zasteklitvijo, ampak tudi preverite njihovo integriteto. Čarovnik za namestitev mora najprej preveriti, ali je okvir velik za odprtino okna (med steno in okvirjem mora obstajati reža 2-5 cm)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty