środa, 2 maja 2018

Montaža kovinskih vrat

  Montaža kovinskih vrat

Montaža plastičnih vrat: pripravljalna dela

Let's face it - vsako pripravljalno delo, povezano z namestitvijo nekaj, katerega cilj je doseči dva glavna cilja. Po eni strani gre za montažo izdelka, ki ga je treba namestiti (v našem primeru gre za plastična vrata), po drugi strani pa gre za korake, ki omogočajo sami namestitev. Če pravilno razmišljate o celotni tehnologiji od začetka do konca, izdelek sestavite do najvišjega in uporabite dodatke, nato pa boste enostavno namestili plastična vrata z lastnimi rokami. Kaj morate storiti? Samo štiri stvari.
  Montaža kovinskih vrat

Montaža in vgradnja vrat

Preden se vrata vstavijo v odprtino, se montirajo v vodoravni položaj. Ta postopek ni potreben, če so vrata opremljena z že sestavljeno škatlo; sicer se zgornji del zbere v obliki pravokotne črke "P". Da bi to naredili, je potrebno vrtati luknje pod vijaki v spojih z vrtalnikom. Poleg tega morajo biti luknje 1 mm manjše od premera vijakov.
  Montaža kovinskih vrat

Vgradnja plastičnih vhodnih vrat

Pripravljena plastična vrata dobavljajo proizvajalec s škatlo in včasih celo s pragom. Zato je namestitev plastičnih nihajnih vrat nekoliko drugačna od vgradnje kovinskih ali lesenih vrat. Namestitev plastičnih vrat iz PVC-ja običajno izdelata dve osebi. Glavne faze dela:
  Montaža kovinskih vrat

Uporaba pene

Priljubljena rešitev pri nameščanju PVC vrat z lastnimi rokami je uporaba pene, katere namen je v tem primeru zaščita štrlečih delov škatle in vratnega krila.
  Montaža kovinskih vrat

Priprava na namestitev.

V pripravljalni fazi za vgradnjo kovinskih plastičnih vrat je potrebno pripraviti potrebna orodja in opremo, hkrati pa preverjati njegovo delovanje. Torej, boste potrebovali gradnjo ravni, trak ukrep, kvadrat, križni izvijač, puncher in izvijač. Iz potrošnega materiala je potrebno pripraviti vaje, pene in lesene palice, ki se uporabljajo kot klini.
  Montaža kovinskih vrat

Do-it-yourself DIY nastavitev balkonskih vrat

Če je namestitev opravljena s točnostjo, mehanizmi morda ne bodo zadovoljivo delali. Če želite odpraviti pomanjkljivosti, se tečaji vrat prilagodijo s tipkami L in šestnajstiškimi tipkami. Prvič, dekorativni okvirji so odstranjeni s tečajev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty