niedziela, 29 kwietnia 2018

Kaj morate plačati v zasebni hiši

  Kaj morate plačati v zasebni hiši

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri plačevanju uporabnih računov imajo najemniki številna vprašanja. Na primer, kaj storiti, če nihče ne živi v zasebni hiši, vendar prejemki se redno pošiljajo na naslov lastnika.
  Kaj morate plačati v zasebni hiši

Kako in kdaj dobiti dovoljenje za dobro vodo

Dovoljenje za pridobivanje podzemne vode ni potrebno. Dovoljenje je potrebno za vrtanje artesian well. Te dve različici se razlikujejo po tem, da so arteške vode na večji globini med dvema gostima plasti zemlje, zaradi česar padavine, odpadki in druge nečistoče ne vstopajo v vodo. Arteške vode so čiste, naravne in koristne, zato morate pridobiti dovoljenje za njihovo uporabo. Ta dokument mora vsebovati:
  Kaj morate plačati v zasebni hiši

Izračun obdobja vračila za novo gradnjo (ni ogrevalnega kotla, hkrati pa plinska cev je že v hiši)

Druga stvar, če gradite novo hišo in katerikoli kotel manjka. Nato iz investicijskega odbitka so stroški najcenejših alternativ (plinski kotel):
  Kaj morate plačati v zasebni hiši

Stroški razsvetljave v zasebni hiši

Če v svoje hiše v svoji hiši postavite varčne žarnice s povprečno močjo 13-15 vatov, ki je enakovredna žarnici z močjo 75 W, bodo vaši stroški za razsvetljavo hiše v razumnih mejah.
  Kaj morate plačati v zasebni hiši

Ali moram plačati na osebo (ogrevanje, plin, voda ) mesečno, registriran v zasebni hiši? Ali potrebujete stanovanje. Toda v zasebni hiši?

Za centralno ogrevanje »za meter« hiše plačujemo za vodo - po številu registriranih (+ ločeno - za zalivanje vrta), vendar ne vem o plinu, ne bom lagal: imamo plin iz balona, ​​saj bomo preživeli balon na...
  Kaj morate plačati v zasebni hiši

Oprostitev plačila davka na nepremičnine: razumevanje podrobnosti

Če želite izkoristiti prednosti, ki jih zagotavlja država, morate najprej upoštevati dva pomembna pogoja. Prvič, nujno mora biti hiša, garaža, kateri koli drug predmet. Drugič, upravičenci niso upravičeni do uporabe nepremičnin za nobeno poslovno dejavnost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty