poniedziałek, 30 kwietnia 2018

Kuhinje fotografije 2016

  Kuhinje fotografije 2016

Trg ni nič, načrtovanje je vse! Kako kuhinjska površina vpliva na ureditev?

Glede na to, kako dobro načrtujete namestitev vseh elementov vaše kuhinje, je odvisno od njegove funkcionalnosti in uporabnosti.
  Kuhinje fotografije 2016

Sodobni materiali in tehnologija

Priljubljeni materiali leta 2017 so vključevali naravne materiale in imitacije marmorja, kamna, betona. Hkrati so grobe teksture z učinkom rabe cenjene predvsem. Izdelki iz furnira so precej izvirni.
  Kuhinje fotografije 2016

3. Moderna kotna kuhinja v beli barvi

Bela barva je odlična izbira za kuhinjo v sodobnem slogu. Kaj naredi njen videz neater, svež in čistejša? Bele kuhinje danes dopolnjujejo lesena tla, delovne plošče, police in stoli, pa tudi podrobnosti o lahkih kremah, zaradi katerih je ta oblika bolj udobna in topla.

Izdelava majhne kuhinje

Ker najnovejše spremembe razglasijo ideje minimalizma, ga preprosto lahko uporabite za dekoriranje majhne kuhinje. Glavne zahteve so, da se majhna soba naredi prostor bolj prostorno in večjo, da bi glavne elemente postavili tako, da je vse na dosegu roke. Zato priporočamo, da upoštevate naslednja pravila:
  Kuhinje fotografije 2016

Modne barve 2016

Zasvojenosti z naravnimi barvami, preprostimi barvami in nevtralnimi lestvicami v zasnovi kuhinje, ki je nastala leta 2015, ostajajo bolj pomembne že leta 2016. Naj eno najsodobnejše analiziramo najsodobnejše barvne možnosti za notranjo kuhinjo.
  Kuhinje fotografije 2016

Aktualne rešitve za oblikovanje kuhinje

Izbira novih idej za sodobno zasnovo kuhinje, bodite pozorni na najbolj priljubljene projekte, predstavljene na spletu. Najpogosteje so narejeni v teh stilih:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty