czwartek, 3 maja 2018

Fotografska obloga iz kape

  Fotografska obloga iz kape

Stanovanjski in nestanovanjski prostori za notranjo dekoracijo

Za dekoriranje prostorov hiše z armaturno ploščo, morate skrbno pristopiti k izbiri kakovostnega materiala (gladke, suhe plošče, brez sledi smole, brez črt, itd.).
  Fotografska obloga iz kape

Material: klasifikacija

Dolgo časa je bilo pod tem imenom znanih majhnih širinskih oblog iz rezanega lesa. V tem trenutku, ko gre za zaključek znotraj hiše, se izraz "eurolining" uporablja veliko pogosteje in pomeni material višjega razreda.
  Fotografska obloga iz kape

Tehnične specifikacije

Podloga je posebna plošča, namenjena notranjemu in zunanjemu pokrivanju stavb. Ločeni elementi so pritrjeni s posebnimi spoji za utor in žleb. Vsestranskost tega materiala je v možnosti uporabe za dekoracijo in stene ter strop in tla. Stenske obloge pogosto služi kot podloga za lože in savne.
  Fotografska obloga iz kape

Slabosti takega zaključka

Glavna pomanjkljivost takih stropov, enaka kot pri mnogih drugih, temelji na zgrajenem okvirju - "ukradejo" uporabno višino prostora. Od tega ne grem nikamor.
  Fotografska obloga iz kape

Podstrešni klapni ploščo

In kljub temu postava ostaja najbolj priljubljena pokrivala z drevesa. Get tako pokritost ni težko. Če želite končati s preprostimi veščinami gradbenih del, lahko to naredite sami. Izdelke, kupljene za obloge, bi bilo treba najprej obdelati z zaščitnimi sredstvi: antiseptiki, zaviralci ognja itd. Lamele, ki so po takem postopku dobro posušene, ostanejo na podstrešju približno en dan, prilagojene sobni klimi.
  Fotografska obloga iz kape

Ogrevanje in končna obdelava podstrešja z mavčno ploščo

Preden začnete razmišljati o tem, kako obrezati podstrešje iz notranjosti, morate razmišljati o zanesljivi izolaciji in zidu hlapov. Prostor, ki se nahaja neposredno pod streho, je nenehno izpostavljen hladnemu vetru in padavinam, poleti pa je vroče pod žgočimi žarki sonca. Tukaj vas čaka podroben material o namestitvi izolacije in parne zapore - "strešna izolacija mansarda".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty