poniedziałek, 30 kwietnia 2018

Metoda gnb opis

  Metoda gnb opis

Koristi vodoravnega vrtanja

Metoda HDD, ki jo je leta 1971 ustanovil ameriški inženir Martin Cherrington (Martin Cherrington), se še danes razvija in izboljšuje.
  Metoda gnb opis

Tehnologija horizontalnega vrtenja (HDD)

Vrtanje pilotne vrtine, razširitev pilotne vrtine, vlečenje cevi; horizontalna smerna vrtalna metoda (smerno vrtanje)
  Metoda gnb opis

Horizontalne metode vrtanja

Trenutno se je zaradi močnega razvoja brezpletnih tehnologij pojavilo več trendov v metodi HDD. Na splošno se jih lahko klasificira s parametri, kot so nadzor, metode HDD z ohišja cevi in ​​brez njih, zardevanje vrtanje, microtunnelling.
  Metoda gnb opis

Vodoravno vrtalno vrtanje in njegovo bistvo

Če pojasnimo, kakšno vodoravno usmerjeno vrtanje je, potem je lažje reči, da je to vrtanje podzemnih vodnjakov z naknadnim zaostritvijo komunikacij v njih, ne da bi kopali jarke. Uporaba posebne namestitve vam omogoča, da vrtate del zemlje različnih gostote in trdote, ne da bi poškodovali zgornji sloj pločnika ali tla do 300 metrov.
  Metoda gnb opis

Horizontalna smerna vrtalna tehnologija

GNB tehnologija prispeva k brezkrmilnemu gradnji, pa tudi izvedbi popravil in sanacije podzemnih gospodarskih služb v gostem razvoju stanovanjskih mest, pri prehodu cest, pod parki in trgov, cest, tramvajskih cest, avtocest, v posebnih tleh, pod grapi, gozdovi in ​​reke.

Metoda gnb - opis tehnologije, zgodovina ustvarjanja

Metoda HDD je tehnologija za vrtalne vrtine, katerih lokacija se odstopa od vodoravne črte v kateri koli smeri in doseže skoraj vodoravno lokacijo. Vrelci z odklonom več kot dve stopinje veljajo za nagnjene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty