piątek, 4 maja 2018

Kako narediti dvojno streho pobočja

  Kako narediti dvojno streho pobočja

Kako začeti graditi strešno ogrodje

Najprej je treba opozoriti, da čeprav je strešna streha precej preprosta konstrukcija, je njena konstrukcija zahtevana za določeno znanje, primerno orodje in sposobnost uporabe. Zato je za uspešno delo potrebno:
  Kako narediti dvojno streho pobočja

Namestitev stojala in trnov sistem

Naslednji korak je namestitev obloge ob zgradbi. To bo služilo kot osnova za stojala. Nato namestite stojalo, katerega zgornji del je vezan.
  Kako narediti dvojno streho pobočja

Prednosti dvojne pobočne strehe

Za lastnika hišne namestitve takšne strehe je ugodna zaradi prisotnosti prostorne podstrešne sobe. Lahko se uporablja kot majhno skladišče, hladno podstrešje in če ga želite pretvoriti v drugo dnevno sobo.
  Kako narediti dvojno streho pobočja

DIY rafter strešni sistem

Najpomembnejši del priprave je izbira dizajna vratnih streh. Moč okvirja določa ne le odpornost na težo snega in tlaka vetra, temveč vpliva tudi na obstojnost strešnih materialov.

Izolacija strehe in strešne instalacije

Letvica je stisnjena na rafterski sistem, katerega višina se izračuna na podlagi značilnosti strešnega materiala - njegove dimenzije in togosti, način vgradnje. Če je predvidena uporaba fleksibilnih materialov (skodle, PVC folije, valjane bitumenske strehe), je treba izdelati neprekinjeno ravno tla.
  Kako narediti dvojno streho pobočja

Faza V. Izolacija in prezračevanje

Zdaj bomo to opazili. Dejstvo je, da skedenj spada v kategorijo tistih stavb, ki so ponavadi slabo izolirane in ne ogrevane pozimi. In ker imajo vedno težave s kondenzatom, vlažnostjo in plesnijo. Zato priporočamo, da zgradite takšno streho navsezadnje, prezračevane ali vsaj delno prezračevane. Res je, da bo streha v svoji konstrukciji blizu strehe resnične stanovanjske stavbe. In v tem primeru morate razmišljati in prezračevanje ter izolacijo in vse, kar izolacija v strehi ni gnila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty