środa, 2 maja 2018

Konstrukcije suhozidne fotografije

  Konstrukcije suhozidne fotografije

Strukture suhega zidu na steni

In morda ena od najbolj razširjenih stenskih konstrukcij ostaja obloge sten z mavčnimi ploščami in organizacijo prostora za notranje prostore (vse vrste lokov, polkraki, vrata po avtorskih skicah itd.).

Mavčne stenske dekoracije

Za dodelavo ali izravnavo sten za barvanje, lepljenje ali ometanje uporabljenih listov mavčnih plošč, ki se zlahka združi med seboj in naredijo zid popolnoma gladko.
  Konstrukcije suhozidne fotografije

Duplex mavčne plošče

Dvostopenjski stropi dajejo prostor večji prostornini in vam omogočajo, da spremenite obliko sobe, ki je dobesedno prepoznavna, zaradi česar je notranjost bogata in elegantna. Kompleksnost in quirkiness stropne strukture je odvisna samo od vaše domišljije! Takšne zgornje meje so predvsem očarljive in pritegne pozornost gostov!

1. stopnja. Zasnova prvega sloja visečega stropa.

Z običajnim vodnim nivojem ali linearnim laserskim nivojem vodimo horizontalno izravnavo prostora. Namestimo okvir 1. stopnje stropa. Pritrditev vzdolž oboda na stene izdelujemo s mozniki 6 * 60 mm. Stropna struktura CD profila je pritrjena na "P" oblikovani suspenziji s frekvenco 600 mm. Odvisno od materiala, uporabljenega za izdelavo stropa, nosilce pritrdimo z mozniki 6 * 60 mm, ce je betonsko tla ali z vijaki na drevesu, ce gre za dno.
  Konstrukcije suhozidne fotografije

Drywall Design

Kaj so niše v notranjosti? Prvič, to je lep dekorativni element, drugič, priročen skladiščni prostor, tretjič, s pomočjo plošč iz mavčnih plošč z nišami in razsvetljavo, lahko sobo razdelite na območja, četrtič, lahko prihranite na pohištvo.
  Konstrukcije suhozidne fotografije

Odločanje o oblikovanju

Za prikrivanje antene in električnih televizijskih žic ter za bolj estetski pogled na celotno sobo je televizor pogosto pritrjen v predoblikovani dekorativni vdolbini.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty