sobota, 5 maja 2018

Zamenjava oken za plastično ceno

  Zamenjava oken za plastično ceno

Zamenjava oken s plastiko je stroškovno učinkovita rešitev.

PVC okna in vrata lahko izdelamo v skladu s svojimi posameznimi skicami, izberemo optimalno število steklenih enot za vašo priložnost, okras in vrata pa okrasimo z vitražnimi okni. Ampak ne glede na to, katere izdelke vam ponujamo, in kakšne značilnosti bodo imele, ena stvar ostaja nespremenjena: kakovost izdelkov, ki jih prodajamo.
  Zamenjava oken za plastično ceno

Sprejem in pisanje

Vgradnja plastičnih oken se zaključi z registracijo opravljenega dela. Pred podpisom stranka preveri sistem zapiranja in odpiranja, poskrbi, da ni prask, čipov in razpok. Ploščice morajo biti tesno povezane s profilom, brez vrzeli. Vgradnja plastičnih oken se izvaja v skladu z GOST, zato je kakovost storitev in materialov vedno najboljša.

Prednosti plastičnih oken

Gotovo je vsak od vas in nekdo, ki je večkrat razmišljal o popravilu stanovanja ali hiše. In kakšno popravilo brez zamenjave oken? Najbolj zanimiva stvar je, da kljub veliki priljubljenosti plastičnih oken po vsem svetu niso vsi postali njihovi lastniki. Da bi vam pomagali ugotoviti, ali želite postaviti plastična okna ali ne, se bomo pogovarjali o svojih prednosti in slabostih. Morda vam bo naša zgodba pomagala, da se boste končno odločili za zamenjavo oken.
  Zamenjava oken za plastično ceno

Poskrbite za popravilo strokovnjakom

To je vedno bolj priljubljena storitev na trgu oken. Vzrok je ne samo zaradi mehanskih poškodb starih oken, ampak tudi zaradi njihove kakovosti, kot tudi potekelega delovnega časa in neupoštevanja operativnih pravil.
  Zamenjava oken za plastično ceno

Stara okna - popravilo ali zamenjava

Prej ali slej, kateri koli okenski sistemi, na žalost, ne uspe. Tisti, ki so naleteli na tak problem, menijo, da je to bolj smiselno - popraviti stare okna ali jih zamenjati z novimi plastičnimi.

Steklena plošča DS - nova steklena plošča!

V našem delu uporabljamo inovativno dvojno zastekleno okno "DS Heat-Glazing" , zaradi česar bodo vaša okna še boljša, da se pozimi ohladijo in poleti ohladijo. Več o tem

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty