niedziela, 29 kwietnia 2018

Fasadna dekoracija

  Fasadna dekoracija

Mineralni omet: poceni in lep

To je najpogostejši zaključni material. Njene nesporne prednosti - obsežna barvna paleta in nizka cena. Mineralni ometi so biološko odporni in ne prispevajo k širjenju mikroorganizmov. Zaključevanje se ne boji vlage, neposredne sončne svetlobe.
  Fasadna dekoracija

Mavec

To je precej stari način zaključka, čeprav je še danes priljubljen. Najpogosteje najdete omete z različnimi dodatki, narejene na osnovi cementa. Med sodobnimi dogodki:
  Fasadna dekoracija

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:
  Fasadna dekoracija

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Fasadna dekoracija

Fasadna dekoracija z umetnim kamenjem

Tisti, ki nimajo sredstev, se lahko s tem materialom oblečejo na fasado. Primeren je za polaganje skoraj vsake površine, neodvisne, je les ali kovina.
  Fasadna dekoracija

Delo na fasadi

Od pristojnega izbora materialov in visokokakovostnega fasadnega dela je odvisno, kako dolgo boste uživali v fasadi hiše. Fasadna dela, ki jih izvajamo, vključujejo popravilo fasad, mavca, kita, lakiranja, izolacije, fasadne obloge s tiru in lubjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty