środa, 2 maja 2018

Naprava mine dim

  Naprava mine dim

INFORMACIJE - TEHNIČNI MATERIALI DRUŽBE NPL-38-080 O požarno odpornih zračnih strojih

Ognjevarni materialov za upada gasilska služba nevarnosti prezračevanja sistemov
  Naprava mine dim

1. .

1.1. , :
  Naprava mine dim

Razlike v sistemih za odstranjevanje dima v stanovanjskih zgradbah različnih višin

Večina dekorativnih materialov, ki jih proizvaja sodobna industrija, so narejene iz polimernih smol ali imajo v njihovi sestavi. Tudi materiali na naravni osnovi so impregnirani s posebnimi primerki, ki jim dajejo boljše lastnosti. Velika večina teh snovi je vnetljiva in nekaj vnetljivih snovi. Ko so sežgali, sproščajo strupene snovi, ki hitro zavrejo zrak v strupen aerosol. Edini izhod iz te situacije je namestitev učinkovitega izpušnega sistema za dim.
  Naprava mine dim

Naprava, lokacija prezračevalnega dima

Sistem za odstranjevanje dima mora biti nameščen v prostorih, kjer je verjetnost požara, nevarnost dima od strupenih snovi tako velika, da tega problema ni mogoče rešiti s preprosto odpiranjem okna. Če je prostor majhnega območja, na primer v stanovanju, potem ni posebne potrebe po postavitvi kompleksne strukture odvajanja dima. Prezračevanje prostora iz velikega kopičenja dima se v tem primeru lahko izvede s preprosto odpiranjem okna.
  Naprava mine dim

Namen dimnih prezračevalnih sistemov

Sistemi za zaščito dima zgradb so namenjeni nadzoru širjenja nevarnih požarnih dejavnikov v obliki dima, pepela in vročine okoli svojih prostorov, da se zagotovi varna evakuacija ljudi, gašenje požarov in ohranjanje podpornih struktur stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty