środa, 2 maja 2018

Mavec enostanovanjskih hiš

  Mavec enostanovanjskih hiš

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Mavec enostanovanjskih hiš

Zasnovajte fasado zasebne hiše z lastnimi rokami

Tiho izvedel fasado zasebne hiše z lastnimi rokami. Za ljudi, ki imajo vsaj malo izkušenj v gradbeništvu, to sploh ne bo problem. Za izvedbo oblikovanja fasade podeželske hiše z lastnimi rokami potrebujete material, iz katerega bo izdelana obloga, in orodja, potrebna za izvedbo gradbenih del.
  Mavec enostanovanjskih hiš

Materiali za fasade

  • Materiali iz pločevine, kot so DSP (cementne vezane plošče), OSB (usmerjene plošče), se uporabljajo za izdelavo sten in oblog okvirja za krepitev;

    Vrste fasadnih ometov: prednosti in slabosti.

    Fasadni omet se razlikuje glede na tipe glavne sestavine in površinske teksture. Barvna raznolikost obeh barv za mešanje v ometni sestavi in ​​fasadne barve na ometu je trenutno zelo velika.
      Mavec enostanovanjskih hiš

    Pripravljalna dela

    Pripravljalna dela pred namestitvijo stranskega tira vključujejo: čiščenje površine gobi iz prahu, umazanije, stare barve. Če je osnovni material les, mora ta del strehe pokriti z globokim penetracijskim premazom. To bo zagotovilo varnost drevesa v prihodnosti. Ne bo gnil, krhka in propadla.
      Mavec enostanovanjskih hiš

    Značilnosti fasade hiše v nemškem stilu

    Vsak lastnik želi narediti svoj dom edinstven, tako da se izstopa od ostalih. Najuspešnejši način za izvirnost vaše stavbe je, da ga izvedete v določenem arhitekturnem slogu. To je mogoče storiti tako v fazi projektiranja kot tudi v času, ko so stene koče že postavljene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty