poniedziałek, 30 kwietnia 2018

Notranja dekoracija

  Notranja dekoracija

Materiali za notranjo dekoracijo

Notranja dekoracija postavlja ton za celotno sobo. Prispevati mora k ustvarjanju udobnosti, udobju in izboljšanju razpoloženja. Zato se pred kratkim za njeno izvedbo uporablja veliko različnih končnih materialov. Torej za strop veljajo:

Za izravnavo - grobo delo.

Če ste pred golo steno opeke, betona ali drugega materiala pod ometom. Ob nepravilnostih, čipih ali drugih napakah, potem seveda nihče ne bo dal dekorativnega premaza na to. To je neumno.

Notranja dekoracija

Notranja dekoracija, fotografija katere je na naši spletni strani, se lahko spreminja. Če želite narediti sobo v klasičnem slogu, bodo izkušeni oblikovalci povedali, kateri materiali naj izberejo. Sodobni visokotehnološki slog nakazuje prisotnost gladkih linij in minimalizma. Slog države je zdaj priljubljen, zato si lahko ogledate to.
  Notranja dekoracija

Notranja dekoracija

Razmišljate o notranji dekoraciji hiše ali pisarniškega prostora, po načrtu mislite od tal do stropa. Naredite vse, da boste v prenovljeni hiši udobno in udobno. Okrasitev notranjosti z drevesom bo ustvarila edinstveno vzdušje udobja in opozorilo na zavezanost tradiciji.
  Notranja dekoracija

Mere proizvodov drywall

Najpogosteje so standardni listi dolžine 2,5 m in širine 1,2 m v trgovinah in na trgih gradbenih materialov. Če pa iščete, lahko najdete tudi druge velikosti - 2 m za 1,2 m in 3 m za 1,2 m, kot tudi ozke pločevine - širine 0,6 m in dolžine 2 m, 2,5 m in 3 m.

Laboratorij za testiranje kakovosti olja

Stene glavnih industrijskih prostorov, laboratorijev, skladišč, kopalnic, tušev, shrambe in opreme za čiščenje pralnic - so obrnjene s keramičnimi ploščicami, tehnične prostore - pobarvane z vodno barvo, PF emajl za notranje delo; Prostori pisarn, garderobe, koridorja - pobarvani z vodno barvo. Tla vseh proizvodnih in skladiščnih objektov so samo-nivelirna, kemično odporna (serija 2.444-5.93). V kopalnici, kopalnici, prhanju, shrambi in napravi za čiščenje pralnic - za tla s hidroizolacijo. Stropi - slikanje z vodno emulzijo, sistemi vzmetenja Armstrong.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty