poniedziałek, 30 kwietnia 2018

Domači imenik Terem

  Domači imenik Terem

Lesene hiše iz ključa bar

Gradnja državnih hiš, vikend, dvorcev, državnih in vrtnih hiš lesa neprestano narašča, kljub razvoju armiranega betona in opečnega ohišja. Vedno več ljudi sanja, ne da bi zapravljalo čas in poceni kupiti leseno hišo iz ključa bar. To je posledica narave bremena, počivanja od pretiranega fizičnega in psihološkega stresa v hrupnem mestu, katerega atmosfera je nasičena s plini in prahom. Majhna hiša iz bara zunaj mesta je prava prodajalna.
  Domači imenik Terem

V Kostroma za zimske počitnice. Neodvisno potovanje

Ali je bolje, da najdete hotel in kupite železniške vozovnice, medtem ko so mesta? Ali najti turo "Snežo dekliško" (ne vem kje in kdo je boljši?). Kdo mi je povedal, kje ste ostali ali kaj je bilo narobe?
  Domači imenik Terem

NarcisStroy - dom za življenje

NarcisStroy ponuja projekte hiš iz profiliranega lesa. Tukaj lahko izberete tipičen projekt, ki ga razvijejo visokokvalificirani strokovnjaki, ali pa uporabite katero koli od svojih arhitekturnih idej. Standardni projekti lesenih hiš iz bara so odlična odločitev za hišo, saj imajo številne prednosti:
  Domači imenik Terem

Parametri, ki določajo vrednost hiše

Glavni parameter, ki določa vrednost hiše, je skupna prostornina hlodovine in njihov premer, optimalna velikost strukture; višina tal; kompleksnost gradbenega sistema hiše Na teh kazalnikih v neposrednem razmerju je odvisno od stroškov namestitve in zaključnih del, porabe pomožnih materialov, prevoznih stroškov.
  Domači imenik Terem

Vse za vaše udobje

Začeli smo analizirati projekte hiš iz zaokroženih dnevnikov, ne smete domnevati, da bo ta postopek zavlekel. Katalog je zasnovan tako, da najdete najboljšo možnost čim hitreje.

Popusti za vse blago na diskontnih karticah

  • kopalniško pohištvo
  • tuš kabine
  • kopeli
  • mešalniki
  • sistem namestitve
  • vodomeri
Popusti za vse blago na diskontnih karticah

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty