sobota, 5 maja 2018

Zahteve za vgradnjo vhodnih vrat

  Zahteve za vgradnjo vhodnih vrat

Zahteve GOST, upoštevane pri proizvodnji in izdelavi kovinskih vhodnih vrat

Vsa vrata morajo biti izdelana po določenih standardih, zlasti če so kovinska vrata, ki opravljajo pomembno zaščitno funkcijo za vse vrste prostorov. Iz tega sledi, da je glavni kvalitativni kazalnik dobrih vhodnih vrat ta, da GOST upošteva stopnjo njegove varnosti pred vdori in prodiranjem, ne le s strani napadalcev, temveč tudi zaradi naravnih pojavov.
  Zahteve za vgradnjo vhodnih vrat

Osnovne zahteve SNiP za vgradnjo notranjih vrat

Uporaba standardov SNiP omogoča visoko kakovostno vgradnjo katerekoli oblike vrat, zaradi česar je priročno in varno za uporabo. Upoštevajte najpomembnejše zahteve.
  Zahteve za vgradnjo vhodnih vrat

Klasifikacija jeklenih vrat

Odvisno od lokacije kovinskih vrat se delijo na zunanje in notranje strukture. Zunanja kovinska vrata so nameščena na vhodu v stavbo, v preddverju. Notranji jekleni izdelki vključujejo vhodna vrata v ohišje od vhoda, ki so nameščeni znotraj zgradb.
  Zahteve za vgradnjo vhodnih vrat

Nekatere zahteve SNiP

Treba je omeniti, da vsi standardi, ki so potrebni za namestitev določenih vrat, povedati v enem članku, ne bodo delovali. Težava ni niti v številu pravil, temveč v raznolikosti materialov, modelov in vratnih mest. Toda za poudarjanje splošnih zahtev v zvezi z večino vhodnih ali notranjih ograjnih struktur je še vedno mogoče.
  Zahteve za vgradnjo vhodnih vrat

Kaj storiti, če vrata ne ustrezajo

Na žalost dejstvo, da se dimenzije okvirja vrat in vrata ne ujemajo, je standardna težava sovjetskih in sodobnih graditeljev. V 99,99% primerov v novih domovih odprtine ne ustrezajo standardnim velikostim. Vendar je mogoče popraviti. Če je okvir vrat manjši od vrat, morate prilagoditi luknjo po obodu kanala ali kvadrata in po namestitvi debelino obdelati cementno malto.
  Zahteve za vgradnjo vhodnih vrat

Požarna varnost je odvisna od strani odpiranja

Potreba po spoštovanju pravil je razložena z dejstvom, da je zapuščanje stanovanja istočasno način evakuacije v izrednih razmerah. To pomeni, da vrata ne bi smela biti ovira za zasilni izhod ljudi iz prostorov, kot tudi odstranitev možnih poškodovanih na nosilih. Zato odprta stran ni bistveno pomembna, vendar so zahteve naslednje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty