poniedziałek, 30 kwietnia 2018

Namestitev osnovnega opaža

  Namestitev osnovnega opaža

Možne možnosti naprave

Danes obstaja več različic takih sistemov. Preden odgovorite na vprašanje o tem, kako narediti oporo za fundacijo, je vredno vedeti nekatere tanke tvorbe takšnih elementov. Praviloma vključujejo ščite, ki so zelo tesno povezani z distančniki, oporniki in kljukice. Za prenos napetosti med temi komponentami se tlačne plošče in vodila uporabljajo za podporo ščita v določenem položaju.
  Namestitev osnovnega opaža

Do-it-yourself namestitev opažev za podlago plošče

Pred napravo opažev za podlago plošč morate zagotoviti, da je izkopna jama izkopana čim gladko. Na enak način morajo biti opažne plošče (vodoravno in na isti ravni) nastavljene ravno ravno. Plošče morajo ležati tik nad izračunano višino osnovne pločevine, tako da raztopina ne teče in preveri vodoravni nivo betoniranja.
  Namestitev osnovnega opaža

Namestitev osnovnega opaža

V osnovni napravi so najpogosteje uporabljali fiksno opažno oporo. Gradnja stalnih opaž je izdelana iz ščitov, podpornih odrov (stojala, okvirja) in pritrdilnih elementov. Krov, ki je v stiku s površino betonske konstrukcije, daje slednji želeno obliko in želene lastnosti. Pritrdilni elementi in odri omogočajo stabilnost opažev. Opažna dela za izdelavo temeljev izvajamo na izčrpen način, hkrati pa izdelujemo ojačitev in vlivanje betona.
  Namestitev osnovnega opaža

Opažne zahteve in material

V prvi fazi je treba upoštevati glavne operativne kazalnike materiala proizvodnje, pa tudi celotno strukturo kot celoto. Najprej se bomo osredotočili na njen sestanek. Opažni material služi kot podporna struktura, v katero se vlije betonska mešanica, da tvori temelj.
  Namestitev osnovnega opaža

Kako narediti temeljni opaž

Pomembna faza pri gradnji temeljev - opažni pripomoček. Decking je oblika, v kateri se beton vlije, je nameščen neposredno po pripravi mesta in jarku za podlago. Članek vam bo povedal, kako narediti opaž za fundacijo.
  Namestitev osnovnega opaža

Kako narediti montažno obliko, odvisno od vrste fundacije?

Razmislite o načinu namestitve opažev, na primer s podstavko pod hišo. V tem primeru uporabite eno od dveh vrst obrazcev: trdno ali stopenjsko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty