czwartek, 3 maja 2018

Zamenjava vodotokov s polipropilenom

  Zamenjava vodotokov s polipropilenom

Spremenite kanalizator ↑

Začne se zamenjava dvižnega voda z razstavljanjem stare strukture. Da bi to naredili, na ravni približno metra nad črto, mlinček rezane cevi iz litega železa. Podobno smo rezali zgornji del konstrukcije in se umaknili s stropa okoli 6-8 cm. Cev ne smemo popolnoma odrezati. V nastalem rezu vstavite kovinski klin, na katerem morate večkrat udariti s kladivom. Zaradi tega mora cev točno točiti po obrobju. Iz stojine odstranimo del in izvedemo stožčasto posnetek z mlinom v krogu preostalega dela.
  Zamenjava vodotokov s polipropilenom

Kaj je lažje, kar je težje

Število in kompleksnost "problemov" pri zamenjavi dvižnikov je neposredno odvisna od strukture komunikacijskega sistema v hiši in od namena tega dvižnika. Kot celota organizirana inženirska komunikacija v stanovanjski zgradbi daje idejo o naslednjem. video
  Zamenjava vodotokov s polipropilenom

Kako je načrtovana zamenjava ogrevanja v stanovanjih in stanovanjskih zgradbah.

Pred pričetkom načrtovane zamenjave grelnikov v hiši bomo pripravili sobo in odstranili vse pripomočke za milo in ril ter vse krhekne predmete za notranjost, da ne bi prišli do umazanije z iskrami in prahom pri rezanju kovine. Ko je vse pripravljeno in voda iz dvižnika je izsušena, kaj naredi vodovodar Zheka, smo posekali dvižni vod in v stanovanju očistili cev za distribucijo vode.

Pri zamenjavi cevi je potrebno

Ko tanek tok vode teče iz odprtega pipe, popravila ni mogoče odložiti, ker težava ni v slabi zmogljivosti vodovodnih cevi, temveč pri popolnem poslabšanju stare jeklene cevi ali litega železa.
  Zamenjava vodotokov s polipropilenom

Kako izbrati material?

V gradbenih skladiščih za vodovodne sisteme so na voljo cevi iz bakra, jekla, polipropilena, kovinske plastike. Prve dve možnosti bo najverjetneje treba opustiti. Voda iz bakrene cevi se šteje kot neprimerna za pitje. Jeklene cevi verjetno ne bodo nameščene samostojno. Bolje je izbrati polipropilen ali kovinsko plastiko.
  Zamenjava vodotokov s polipropilenom

Montaža kovinskih cevi

Pri nameščanju sistemov za ogrevanje, odplake in oskrbo z vodo je običajno potrebno zamenjati dvižne naprave za dovod tople in hladne vode, ogrevanje in odplake. Zamenjava vsakega dvižnika bo strošek razstavljanja od 5.200 do 7.200 rubljev z materiali. Ta postopek neizogibno zahteva izklop vodovodnega sistema.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty