środa, 2 maja 2018

Norme gradnje hiše na lokaciji Izhs

SNiP za gradnjo zasebne hiše IZhS

Če je zemljišče dodeljeno za individualno stanovanjsko gradnjo, se na njih lahko gradi samo stanovanjska stavba, ne pa poslovna stavba in struktura.

Razdalja med hišami in drugimi predmeti

Razdalje in lokacijo gospodarskih enot glede na druge ureja SNiP 30-02-97, da se zagotovi požarna varnost. Opisuje pravila in predpise o lokaciji in postavitvi pri gradnji zasebnega sektorja in vrtnarskih združenj. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ustvarjanju projekta, je potrebna razdalja med hišami.
  Norme gradnje hiše na lokaciji Izhs

Ustanovljeni standardi

Ker je postal lastnik zemljišča, namenjenega individualni stanovanjski gradnji, je treba ugotoviti norme za gradnjo, razumeti, kako se dogaja postopek načrtovanja in izgradnje zasebne stanovanjske gradnje. Nujno je vedeti, kaj pravijo o gradnji SNiP 2016. Konec koncev so glavni gradniki gradbene kode za razvijalce.

Gradnja na parcelah Izhs in LPH

Vodni sistemi. Oskrba z vodo na določenem območju se lahko izvede tako centralno kot avtonomno. V primeru avtonomne oskrbe z vodo - iz rudnikov in majhnih cevastih vrtin, spomladanskih velikosti (npr.

Zahteve za stanovanjsko enodružinsko gradnjo

Predpisi urejajo ne le namestitev stavb na mestu med seboj, ampak tudi velikost prostorov v zgradbah samih. V SNiP 31-02-2001 je podrobno določena najmanjša zahtevana sestava stanovanjskih prostorov in njihova velikost:
  Norme gradnje hiše na lokaciji Izhs

Kako izbrati spletno stran za posamezne gradnje

Kupovanje zemljišč za individualno stanovanjsko gradnjo je zelo pomembna naloga, pri čemer je pravilna izvedba odvisna od udobja in udobja vašega prihodnjega doma. Najprej se mora potencialni kupec odločiti o namenu zemljišča in vrsti stanovanjske gradnje. Na primer, če se parcela pridobi za gradnjo hiše, katere lastniki bodo uporabljali izključno za rekreacijo, si oglejte zemljišče, ki se nahaja na oddaljenem območju. Če nameravate zgraditi hišo za stalno prebivališče, morate upoštevati udobje infrastrukture, razdaljo prog, stanje dostopnih cest itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty