sobota, 5 maja 2018

Svetilke za osvetlitev fasad

  Svetilke za osvetlitev fasad

Vrste in metode razsvetljave stavb

Arhitekturna razsvetljava igra pomembno vlogo pri ustvarjanju nočnega videza mesta, zato se zdaj vse vrste virov svetlobe aktivno uporabljajo za ustvarjanje barvitih in spektakularnih učinkov.
  Svetilke za osvetlitev fasad

Arhitekturna razsvetljava različnih vrst predmetov

Pri razvoju projekta arhitekturne razsvetljave strokovnjaki upoštevajo značilnosti strukture. Torej so poslovni objekti (pisarne, poslovni centri, banke itd.) Praviloma pokriti v celoti in vhod v njih je lahko napolnjen z drugačno barvo. Poleg nakupovalnih centrov, da bi pritegnili kupce, lahko namestite svetle reflektorje, ki tvorijo stebre svetlobe na nočnem nebu. Priporočljiva je tudi uporaba močnih svetlobnih naprav za osvetlitev novih stavb v fazi prodaje.
  Svetilke za osvetlitev fasad

LED osvetlitev

Najpogosteje se osvetlitev fasade uporablja za osvetlitev fasade. Ta vrsta razsvetljave ima veliko več plusov kot minusov. To pojasnjuje veliko povpraševanje po LED žarnicah.
  Svetilke za osvetlitev fasad

Arhitekturna razsvetljava gradbenih fasad

Po našem mnenju je uporaba MGL reflektorjev za dekorativno osvetlitev gradbenih fasad preteklost zaradi uporabe visokokakovostne LED opreme, ki ima življenjsko dobo od 10 do 15 let, brez vzdrževanja, zamenjavo svetilke.
  Svetilke za osvetlitev fasad

Prednosti pritrdilnih elementov za fasadno razsvetljavo

Takšni izdelki za razsvetljavo imajo posebno obliko, ki se razlikuje od drugih vrst svetlobnih naprav. Njihov glavni namen je poudariti stene stavbe, čeprav jih mnogi zaradi prisotnosti LED svetilk zagotavljajo dovolj svetlobe za osvetlitev okolice. Obstajajo številne prednosti, ki jih imajo ulične svetilke:
  Svetilke za osvetlitev fasad

Uporaba LED fasadnih luči

Danes so fasadne LED luči za razsvetljavo stavb uporabljene ne le v mestih. Uporabljajo se za označevanje zasebnih hiš in domačij, kočinskih naselij. Svetilke za fasado hiše se trenutno uporabljajo povsod. LED fasadne svetilke za osvetlitev trgovin, restavracij, kulturnih centrov in celo nebotičnikov v največjih mestih sveta so postale nepogrešljiv del podobe mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty