sobota, 5 maja 2018

Začetna zgradba

  Začetna zgradba

Kako začeti graditi hišo na vaši spletni strani

Začetek dela na mestu z razpadajočimi stavbami vključuje rušenje starih stavb in čiščenje območja razbitin. Rušenje stavbe je treba sporočiti lokalnim ZTI in pridobiti dokument o izključitvi rušilnice iz zveznega registra.
  Začetna zgradba

Kako začeti graditi zasebno hišo

Najprej se morate odločiti za primeren kraj za gradnjo. Izberete ste parcelo za izgradnjo zasebne hiše, ki jo vodi celotna površina hiše, ki jo boste gradili. Delež, ki je v zvezi s tem priporočljiv: od 1 do 10. Za hišo površine 100 m2 je potrebna površina 10 hektarjev.

Kako načrtovati hišo

Pogosto je postavitev zasebne hiše, ki se zdi optimalna v času načrtovanja, po zaključku gradbenih del neprijetno. Da ne bi bili v podobni situaciji, preberite o pravilnem načrtovanju hiše.

Kje začeti gradnjo?

Najprej morate ugotoviti, kdo bo zgradil vašo hišo. Če je izbira hišnega projekta nedvoumna, ker bi projekt morali opraviti le poklicni arhitekti, potem z gradnjo hiše, vse ni tako jasno, kot se zdi na prvi pogled.

Dovoljenje za gradnjo

Gradbeno dovoljenje je dokument, brez katerega ni mogoče zgraditi hiše in opraviti gradbenih del na pridobljenem kraju. Takšno dovoljenje lahko dobite pri okrožni upravi na mestu vaše spletne strani, potem ko zapustite ustrezno aplikacijo.

Kako začeti graditi hišo

Danes, da bi ustvarili čudovito hišo za svojo družino, ne boste imeli nobenih posebnih težav. Če želite to narediti, boste potrebovali dva ali tri osebe koristnih delavcev in približno tri mesece prostega časa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty