piątek, 4 maja 2018

Ali je mogoče v novo hišo položiti ploščice?

  Ali je mogoče v novo hišo položiti ploščice?

Kako hitro lahko postavim ploščice v novo hišo?

Dober dan Pomoč, prosim, nasvet. Po poroki se je moj mož preselil v novo stanovanje. Hiša je bila pred kratkim naročena, avgusta 2013 je začela popravljati. Sosed je opozoril, da ploščice v kopalnici ni mogoče postaviti, ker hiša bo vprašala. In ne želite, da barve stene. Povejte mi, kako hitro lahko opravite popravila v kopalnici in ali je vredno verjeti v takšnih basnih? Ali so možne druge obloge?

Ekaterina Volkova iz Voroninykh: Gusyonova hči v šolo namesto...

34-letna igralka Yekaterina Volkova, znana iz televizijske serije "Voronins", pogosto v socialnih omrežjih objavlja fotografije svoje edine hčerke, petletne Elizabete, ki se v družini imenuje "Goose" - ker mislijo, da izgleda kot nemirna junakinja animirane serije "Black Plate". Včeraj je imela punca poseben dan. "1. september je bilo vse 1. septembra, 19. septembra)))) Lisa je šla na" nalevko ". To je priprava na šolo. Ni več vrt, vendar še ni obvezen z ocenami. Kot sem rekel, smo iskali novo...
  Ali je mogoče v novo hišo položiti ploščice?

Priprava podlage za polaganje ploščic

Če so tla v zadovoljivem stanju in uspešno opravili mehansko delovanje, pojdite na naslednjo stopnjo - pripravljamo osnovo za polaganje ploščic.
  Ali je mogoče v novo hišo položiti ploščice?

Priprava površine mavčne plošče za ploščice

Začeti se pripravljati na polaganje ploščic, je treba po določitvi drywall na stenah. Prav tako morate narediti vse potrebne reže za odtoke, cevi in ​​druge predmete. Na folijo se nanese osnovni premaz v dveh pristopih - za izboljšanje adhezije raztopine in materiala. Kot orodje za nanos premaza je priporočljivo uporabiti valj in čopič.
  Ali je mogoče v novo hišo položiti ploščice?

Kakšno suho obleko?

Preden postavite ploščico na suhomontažo, se morate odločiti za materiale. Ključ do visokokakovostne obdelave je prava izbira za mavčne plošče. Na voljo so tri vrste suhih zidov: ognjevarna, odporna na vlago in normalna. Izdelke iz keramičnih ploščic lahko pritrdimo na katerikoli od njih, vendar je za kopalnico, WC in kuhinjo primerna za vlago. Zaradi svoje vodoodbojnosti bo trajal veliko dlje kot druge možnosti.
  Ali je mogoče v novo hišo položiti ploščice?

Polaganje ploščic v kopalnici z lastnimi rokami

Kako pravilno ploščice, kje začeti popravila v kopalnici, kdaj namestiti kopel pred ali po polaganju ploščice, kaj storiti pred tleh ali steno. Metode in tehnologija polaganja ploščic...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty