sobota, 5 maja 2018

Mokra cena fasade

  Mokra cena fasade

Značilnosti fasadnega dela

Kljub celotnemu zaporedju dela in značilni strukturi mokrega fasadnega sistema je vsak projekt popolnoma edinstven. Količina proizvedenega dela je odvisna od številnih dejavnikov in vsaka od njih bo vplivala na končno ceno fasade mokrih hiš:
  Mokra cena fasade
  Mokra cena fasade

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.
  Mokra cena fasade

Ogrevanje fasad mokro

Uporaba različnih sodobnih gradbenih izolacijskih sistemov lahko bistveno izboljša njihovo učinkovitost. Torej na primer segrevanje fasad z mokro metodo ima naslednje prednosti:
  Mokra cena fasade

Območje mokre fasade na ključ - tehnologija namestitve

Mokra fasada se imenuje mokra zaradi udeležbe mokrih procesov pri izdelavi del. V teh postopkih se uporabljajo suhe mineralne mešanice - lepilni sestavek za lepljenje izolacije in ojačitveni sestavek za ojačitev ravnine fasade na vrhu izolacijskega sloja.
  Mokra cena fasade

Kako se oblikuje cena mokre fasade?

V zadnjih letih se nagiba k povečanju števila industrijskih in javnih objektov, kjer so vgrajeni mokri fasadni sistemi, tj. ometna tehnologija uspeva boriti za distribucijo sil na trgu z nameščenimi prezračenimi fasadnimi sistemi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty