piątek, 4 maja 2018

Video temeljna naprava

  Video temeljna naprava

Nalepka Fundacije Nalivanje

Za zapolnitev temelja je potrebno uporabiti le tiste naprave, ki lahko brizgajo malto iz katerega koli kota opažev. Ne pozabite na dodatni pladenj. Preden jo napolnite, je potrebno zmes doseči do želene konsistence.
  Video temeljna naprava

Gradimo kaseto z lastnimi rokami

Tračna podlaga, za razliko od vijaka, se lahko uporablja pri gradnji prostorov s kletnim podaljškom, kot tudi v kletnih in podzemnih prostorih.
  Video temeljna naprava

Hitrost gradnje

Takšne temelje so praviloma zgrajene na suhih, ne-skalnatih tleh. Priporočljivo ga je uporabiti v primeru, če je načrtovana gradnja hiše s kletjo, podzemnim ali kletnim nadstropjem.
  Video temeljna naprava

Fundacija traku. Kratek izlet

Vsestranskost, zanesljivost, relativna enostavnost izdelave - vse te značilnosti v celoti opisujejo trakove osnove, ki so precej pogoste vrste podporne strukture za široko paleto predmetov, začenši s hišami v državi in ​​konča s kopeli in ograji. Ta temelj je armiranobetonski temelj, izdelan po obodu zgrajenega predmeta, ki služi za razdelitev tovora na tla. Postopek traja veliko časa, je zelo dolgotrajen in če se priporočila ne upoštevajo, morda ne bo privedla do pričakovanih rezultatov.
  Video temeljna naprava

Gradimo kaseto - zakaj taka izbira?

Ribbonska podlaga velja za eno najpogostejših vrst in je armiran betonski trak, ki poteka vzdolž oboda celotne stavbe. Položi se pod zunanjimi in notranjimi stenami stavbe, medtem ko se isti presek vzdržuje povsod. Danes je bila zasnova široko uporabljena pri gradnji gospodinjstev, hiš, garaž in ograj.
  Video temeljna naprava

Načrtovanje zemljišč

Od načrtovanja zemljišča bo odvisno od celotne naprave osnove pod hišo z lastnimi rokami. Če je to storjeno pravilno, potem bo temelj trdno in se ne bo ustalil pred časom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty