środa, 2 maja 2018

Namestitev napeljave na kabel

  Namestitev napeljave na kabel

Učinkovitost industrializacije električnega dela.

Eden od najučinkovitejših načinov za povečanje produktivnosti dela, izboljšanje kakovosti ter pospešitev in poceni proizvodnjo elektroinštalacijskih del so njihova industrializacija in uporaba nove tehnologije. Te zahteve so izpolnjene v omrežjih fluorescenčnih žičnih kabelskih kablov, ožičenja, nameščenih z uporabo razsvetljnih vodil SCO, škatle, zložnih konstrukcij, montažnih profilov itd. Nosilni elementi teh žic (kabli, strukture, profili) se uporabljajo za polaganje žic in kablov, za suspenzijo svetilk.
  Namestitev napeljave na kabel

Vgradnja visečih svetilk na kable

Vgradnja svetilk na kable ne zahteva posebnih znanj in spretnosti. Celoten postopek je preprost in jasen za začetnika, če sledite določenemu algoritmu akcij.
  Namestitev napeljave na kabel

Domov> Ožičenje> Namestitev žičnega kabla

Namestitev kabelskih električnih napeljav

Kabelska napeljava je vrsta odprtih in se uporablja za napajanje moči in osvetljevalnih sprejemnikov industrijskih prostorov, ozemelj, dovozov, skladišč itd.
  Namestitev napeljave na kabel

3. VGRADNJA ELEKTRIČNIH ŽIC

Splošna navodila

3-1. Pri električnih napeljavah priporočamo uporabo žic in kablov (oklepnih in nearmiranih) z aluminijastimi in bakrenimi vodniki, oblogami in pokrovi iz materialov, ki ne podpirajo izgorevanja.
  Namestitev napeljave na kabel

Postopek montaže in povezovanja svetilk v spuščenih stropih

Pred pričetkom namestitve je zelo priporočljivo, da odstranite rastline iz žarnic (zaščitna prosojna plastika ali steklo). To vam bo omogočilo dostop do terminala, skozi katerega je svetilka priključena na omrežje za napajanje in vam bo dala priložnost, da namestite svetilke (razen če jih pozneje ne ovirajo namestitve in namestitve naprave).
  Namestitev napeljave na kabel

Namestitev napeljave

Da bi zagotovili popolno pokritost svetlobe in zagotovili dolgoročno delovanje svetlobnih naprav in njihovo varnost med delovanjem, je treba namestiti in povezati opremo za osvetlitev v skladu z zahtevami, ki so jim naložene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty