niedziela, 29 kwietnia 2018

Izpolnite stolpce in tla

  Izpolnite stolpce in tla

Polnjenje monolitnih betonskih konstrukcij, tal in stebrov

Stolpci in stropi za polnjenje za pridobitev betonskega monolita se lahko zahtevajo, če projekt gradnje ne dovoljuje uporabe standardnih konstrukcij, proizvedenih v oddaljeni proizvodnji. V takih primerih ostaja le priložnost, da oblikujemo monolitne strukture s konjugacijami, ki lahko zaradi vertikalne in horizontalne porazdelitve sil sprejemajo znatne obremenitve.
  Izpolnite stolpce in tla

Skakalci v drugem nadstropju

V drugem nadstropju se je Roman odločil, da se ne bori s skakalci, ker je tovor tam že majhen. Postavil bo bloke na kanal. In tri nadstropja, ki so ostala v prvem nadstropju, so se uporabljali v kopalnicah, ker je v teh prostorih obstajala vlažnost, in ni želel, da bi iz kanalov naredili prečka, da bi se izognili koroziji. Za namestitev sem vzel vitel sosedov in ga dal na pravo mesto. Preostali kovinski mosti so v steni, ki niso v stiku z izolacijo in okni.
  Izpolnite stolpce in tla

Tehnologija gradnje monolitnih hišnih okvirjev

Osnova za monolitno kočo se lahko uporabi trak, pilota ali plošča temelj. Najbolj primerno možnost določajo rezultati analize značilnosti tal in topografije, konstrukcijskih obremenitev in nosilnosti tal, podtalnice, ob upoštevanju stopnje pojavljanja, arhitekturnih odtenkov projekta monolitne zasebne hiše in njegovih oblikovnih značilnosti.
  Izpolnite stolpce in tla

Lesena oplata za stene, strop in fundacije

Najbolj priljubljena opažev za stene, tla in temelje - les. Glavna letala takšnih oplaščenj so izdelana iz lesenih ščetk različnih dimenzij. Leseni palici se uporabljajo kot ležaji in pritrdilni elementi. Elementi takšnih opažev so pritrjeni z žičnimi zvitki, kravatami in podstavki. Opažne tla, tramove in loke podpira okrogli les. Ker se oplaščenje nanaša na stacionarno, večina njenih elementov ni mogoče ponovno uporabiti.

Monolitna tla: prednosti pozabiti na pomanjkljivosti

Monolitna armiranobetonska tla so sestavljena iz ojačitvene kletke, napolnjene s betonom. Proizvodnja teh struktur je precej dolgotrajen proces, ki pri nizkih temperaturah ni izvedljiv. Stroški tega dela so višji od nakupa pripravljenih blokov prekrivanja. Vendar obstajajo nekatere prednosti, zaradi katerih je ta vrsta prekrivanja bolj priljubljena.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty