niedziela, 29 kwietnia 2018

Garaža za sendvič plošče

Garažna sendvič plošče to storite sami

Garaža sendvič plošč je sodobna različica kovinske garaže, primerna za montažo, pa tudi številne druge prednosti: strukturna trdnost, dobra toplotna izolacija, čvrst in privlačen videz. Sestaja se v nekaj dneh in je lahko poljubne velikosti, oblike in barve. Poleg tega je garaža sendvič plošč opremljena z avtomatskimi vhodi, ki bodo poenostavili vstop in prihranili čas in trud.

Garaža sendvič plošč: cena je všeč!

Glavne prednosti gradnje garaže sendvič plošč - cena, enostavnost in učinkovitost montaže ter moč in zanesljivost končne konstrukcije. Poleg tega ima panel "Lissant" privlačen videz in dobro izolacijo. Zahvaljujoč zunanji polimerni plasti so odlični pri upiranju vlage, nizkih temperaturah in neposredni sončni svetlobi.
  Garaža za sendvič plošče

Montažna garaža sendvič plošč

Gradnja garaže se lahko izvaja na ravno površino zemlje in na posebnem temelju. Materiali za gradnjo garaže se običajno prodajajo v celoti, kar vključuje postavke, kot so:
  Garaža za sendvič plošče

Sestava sendvič plošč za montažno garažo.

Vsaka sendvič plošča je sestavljena iz treh plasti: dve zunanji in en notranji, ki deluje kot grelnik. Za napravo garaže se uporabljajo samo sendvič plošče, v katerih je zunanji sloj kovinski profil. Kot toplotnoizolacijski material se običajno uporablja mineralna volna, ki je pod tlakom briket, in s pomočjo posebnega lepila pritrjeni profilirani listi.

Kako zgraditi garažo sendvič plošč?

Ta članek obravnava naslednje teme: razliko med kovinskimi garažami in glavnimi garaži, kako sestaviti garažo iz sendvič plošč.

Gradnja garaž s sendvič ploščami

Dober lastnik avtomobila bo avtomobilu vedno zagotavljal garažo, da jo zaščiti pred dežjem, mrazom in snegom. Večfunkcionalnost te stavbe ne moremo preceniti, služi kot servis za popravilo avtomobilov, skladiščenje poljščin in gredic ter mini skladišče. Na tej podlagi naj bi prostor zagotavljal vodoodpornost, toplotno izolacijo, kakovost in trajnost. Kovinske garaže je težko segreti in garaže iz opeke ali blokov niso dostopne vsem, zato je izbira alternativnega materiala pomembna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty