niedziela, 29 kwietnia 2018

Kako namestiti vijačne pilote

Izberite premer in dolžino kupa

Do sedaj se premer vijačnih pilotov različnih proizvajalcev spreminja od 47 do 108 mm, obstajajo kupi in večji premeri, vendar je to že na posebnem naročilu. Pile majhnega premera: od 47 do 76 mm, ki se večinoma uporabljajo pri gradnji ograj ali utrdb. 89 mm kup lahko uporabite pri gradnji hiše ali lahkih konstrukcij. Toda ti kupi, najpogosteje, gredo kot pomožni.

Vijačna in vijačna tehnologija

Zaradi specifičnosti konstrukcije je vijačni kup odličen za namestitev trdne podlage, ki lahko prenese fizične napore, vendar je za dosego tega učinka potrebno poznati tehnologijo vijačenja vijačnih pilotov:
  Kako namestiti vijačne pilote

Ali so vijaki za permafrost?

Ja, obstajajo. Njihov videz je posledica naslednjih okoliščin. Na območjih, za katera je v večini primerov značilna prisotnost negativnih temperatur, se tvorijo permafrostna tla. Zato zasnova temeljev za stavbe in objekte temelji na rezultatih posebnih inženirskih in geokrioloških raziskav.
  Kako namestiti vijačne pilote

Osnova na vijačnih pilotov

Začetek gradnje hiše ali kopališča, mnogi posamezni razvijalci razmišljajo o vrsti temeljev, ki se gradijo zaradi dejstva, da je tako imenovani "ničelni cikel", ki vključuje fazo izgradnje temeljev prihodnje strukture, povezan z velikimi stroški denarja in časa. V situaciji, kjer je analiza tal na gradbišču »zadovoljna« z impresivno plastjo zemlje, je najboljša možnost namestitev temeljev za pilote in vijake.
  Kako namestiti vijačne pilote

Izberemo primerne kopije opcij

Nosilnost pilotov je odvisna od premera cevi. Za izdelavo ograje na piloti z lastnimi rokami je dovolj uporabiti cevi s premerom 54-108 mm, ki imajo debelino stene 2-8 mm. Cevi s premerom 54 mm so oblikovane za izdelavo lesene ograje, kot tudi lahke ograje iz plastike ali kovinske mreže.

Ponudbe tehnologije namestitve

Sprva je treba privabiti strokovnjake, da ustvarijo postavitev polja s pomočjo metode tehnične analize z uporabo oznake stavbe (označite korak).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty