poniedziałek, 30 kwietnia 2018

Montaža granitnega kamna

  Montaža granitnega kamna

Lestve in koraki iz kamna, proizvodnja in montaža

Lestve iz kamna - marmorja in granita, izdelane iz antičnih časov. To sta bila dva kamna, ki sta v celoti izpolnili svoje funkcije in hišo dali ugleden in drag pogled. Visoka odpornost proti obrabi, trpežnost, neprekosljive dekorativne lastnosti pa so odličen material za ustvarjanje stopnic.
  Montaža granitnega kamna

Vgradnja nadzemnih korakov

Granitni nadstreški, za razliko od monolitnih, so nameščeni na gotovi stopničasti konstrukciji iz kovine, betona ali opeke. Dejstvo je, da stopnice stopnice obnavljajo z granitnimi prekrivnimi elementi.
  Montaža granitnega kamna

Vrste vgradnje tal iz naravnega kamna

  • Vgradnja granitnih plošč do debeline 20 mm

Namestitev se izvede na betonski podlagi z uporabo lepilne mešanice. Vnaprej je treba pripraviti posebno lepilno raztopino in jo nanesti na podlago z zrezano lopatico. Zaradi tega se doseže izmerjena porazdelitev lepilne sestave na ravnini. Glavna stvar je zagotoviti, da film ne tvori.
  Montaža granitnega kamna

Delo polaganja granita

Granitna obloga tal in sten se najpogosteje opravi z modificiranimi ploščami iz tleh in poliranimi tovarni, ki se razlikujejo po različnih barvah in velikostih. Iz takšnih plošč je mogoče ustvariti monokromatske površine, pa tudi postaviti mozaične risbe in plošče. Z uporabo posebnega orodja za rezanje - močne vodne žage z diamantnim kolutom je material dobil kakršnokoli obliko (če je to potrebno pri izdelavi zapletene slike s skice). Iz granitnih plošč, izrezanih po naročilu, lahko naredite ornament, ki združuje elemente glede na naravni vzorec.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty