środa, 2 maja 2018

Gradnja treh vikend

  Gradnja treh vikend

Počitniške hiše od razvijalca na Novorizhskoye avtocesti

Koča naselje "Nikologorskie Dachi" se nahaja v najbolj elitnem in ekološko čistem kotičku Moskovske regije - v smeri Novorizhskoye avtoceste. Skupna površina vasi je več kot 7 hektarjev. Pod izgradnjo vikend dodeljenih 28 zemljišč parcel v območju od 14 do 20 hektarjev.
  Gradnja treh vikend

Kaj izbrati: gradnja dvonadstropne hiše lesa ali opeke?

Ne morete se odločiti, kaj želite dati prednost: dvonadstropna hiša iz bara ali zgradbe iz opeke? Poskušali bomo olajšati vašo nalogo in vam povedali prednosti in slabosti gradnje hiš in teh materialov.
  Gradnja treh vikend

Apartmaji v južnem mestu

Ne glede na stanje na trgu nepremičnin, stanovanja v južnem mestu so v stalnem povpraševanju. Njihove stranke so precej široko paleto ljudi, od katerih so večinoma študenti in mlade družine. V vsakem primeru - to je priložnost, da si zagotovite ločeno stanovanje po razumni ceni.
  Gradnja treh vikend

Gradnja hiš iz opeke

Cene za opečne hiše so bile vedno in ostajajo nekoliko višje, v primerjavi z drugimi materiali za gradnjo primestnih stavb. Razlog za to je predvsem dejstvo, da je gradnja opečne hiše labirljiv proces, vendar na koncu kupec dobi močno in zanesljivo hišo z odličnimi estetskimi in operativnimi lastnostmi.
  Gradnja treh vikend

Prihranki pri storitvah

Energetsko učinkoviti domovi so v povprečju 50-70% cenejši za vzdrževanje od tradicionalnih. Kaj vsebuje ta številka? Dobra izolacija zunanjih sten, stropov in streh, odsotnost hladnih mostov, uporaba energetsko varčnih plastičnih oken in vrat, uporaba nizkotemperaturnega ogrevanja, sodobnih dovodnih in izpušnih prezračevalnih sistemov z rekuperacijo toplote.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty