czwartek, 3 maja 2018

Mavčne plošče debeline

  Mavčne plošče debeline

Določitev debeline mavčne plošče

Glede na to, da je debelina strukture odvisna od širine profila okvirja in števila plasti suhih zidov, ki se uporablja kot pločevina, lahko sklepamo: ker se dodajajo, se celotna togost strukture povečuje. Preden izračunate parametre particije, se morate odločiti za svoj funkcionalni namen.
  Mavčne plošče debeline

Izmeri sedemkrat, zmanjšaj eno

Priporočamo zagon razdelkov mavčne plošče s postavitvijo prostora. To naredimo tako, da določimo lokacijo bodoče stene s pomočjo niza, ki označuje stran mavčne plošče in označimo položaj prihodnjih okvirjev vrat.
  Mavčne plošče debeline

Kateri profil uporabite?

Da bi ugotovili, kateri profili so potrebni za gradnjo particije z lastnimi rokami, morate najprej voditi pogled na njih, šele potem lahko izberete pravega. Kot kaže praksa, se vse nanaša na eno stvar, da je razdelitev GCR-a zgrajena s pomočjo dveh vrst profilov - vodila in regala. Vendar pa obstajajo strukture pregrade, ki vključujejo elemente nepravilnih oblik (zaobljeni štrleči deli, niše, vrata ali stolpci).
  Mavčne plošče debeline

Zvočna izolacija predelnih sten

Zvočna izolacija okvirja ali votlih predelov se poveča z naraščajočo maso in gostoto materiala za oblaganje ter širino in zvočno absorbcijo zračne reže med oblogo.
  Mavčne plošče debeline

Namestitev kovinskega okvirja z interroom predelkom

Pritrdite vodnike po stropu in tleh v skladu z našo oznako

Pred montažo morajo biti profili tesno zaprti s tesnilnim trakom in dodatno zvočno izolacijo pregrade. S pomočjo vijačnika opravljamo delo s svedrom, uporabljamo pa tudi "moznik - nohte". V profilu, ki se nahaja na tleh, morate zapustiti vrzel glede velikosti vrat. Delamo podobno s stenami (razen pri prekinitvi, seveda).
  Mavčne plošče debeline

Kako začeti izračun razdelka drywall

Treba je določiti število slojev kože in njegovo debelino. Debelina particije je odvisna od vrste profila za particijo. Število slojev je odvisno od debeline particije, toliko debelejše je, kolikor več slojev suhih zidov potrebujete. True, več kot trije sloji drywall ni treba načrtovati.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty