sobota, 5 maja 2018

Parkiranje na več ravneh

  Parkiranje na več ravneh

Faze izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Parkirišča na več ravneh so že postala običajna v stanovanjskih in poslovnih okrožjih velikih mest, vendar ostajajo v velikem obsegu povpraševanja. Njihova organizacija zahteva velike finančne naložbe v načrtovanje in gradnjo.
  Parkiranje na več ravneh

Najbližje parkirišče Astron

Več kot 50 let je zgradilo več kot 50.000 zgradb Astron v 50 državah po vsem svetu. Več kot 1.000 stavb s fotografijami in kratkimi tehničnimi informacijami je že vključeno v posebno aplikacijo. Samo kliknite na zemljevidu in poiščite Astronove stavbe, ki so najbližje tebi.
  Parkiranje na več ravneh

Plitki parkirišča

Na napravi za odvodnjavanje na večstopenjskem parkirišču je ena od najpogostejših načinov uporabe plitvih globin. Parkirni pladnji izkazujejo dobro hidravlično učinkovitost, kar vam omogoča učinkovito odvajanje vode v krajih z omejeno višino.
  Parkiranje na več ravneh

Gradnja parkirišč

Gradnja parkirnega mesta je narejena iz tankoslojnih jeklenih konstrukcij. Odlikuje jih nizka masa in enostavnost delovanja z visokimi tehničnimi lastnostmi. Tako je moč v iztoku v kovini strukturnih elementov ni manjša od 350 MPa. To preprosto pomeni, da se lahko nepopravljiva deformacija profilov začne šele z obremenitvijo 3500 kilogramov na kvadratni centimeter. Zato je mogoče izdelati popolnoma varne večstopenjske parkirne prostore iz lahkih jeklenih konstrukcij.
  Parkiranje na več ravneh

V Zaporozhye zgradili parkirišče na več ravneh

Gradnja parkirnih mest bo rešila problem s parkirišči vozil in razbremenila glavne mestne avtoceste, ki predstavljajo največjo prometno obremenitev.
  Parkiranje na več ravneh

Kakšna naj bodo tla v podzemnem parkirišču?

Ob bogatih izkušnjah pri izdelavi polimernih tal za parkiranje priporočamo uporabo zaščitnih premazov v skladu s tehničnimi zahtevami vsakega parkirnega prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty