piątek, 31 sierpnia 2018

Mehanski omet

  Mehanski omet

Proces risanja na steno.

Za doseganje zadovoljivega in trajnega rezultata je treba opraviti mehanske omete v skladu z naslednjimi priporočili:

Priprava mavčnih zidov

Pred ometovanjem je potrebno površino očistiti z zidne malte, prilegom betona, montažnim lepilom, odrezati obstoječe kovinske elemente in ravnati z antikorozijsko mešanico. Zapečite vse razpoke in rje, za katere lahko uporabite najlonsko mrežo. Velikost celice, ki jo lahko izberete, odvisno od velikosti vdelanih delov.
  Mehanski omet

Stroj za ometanje: številka tehnologije 1

Vse, kar je preprosto, je skoraj vedno genialno. Te besede se popolnoma nanašajo na mavčne postaje, ki proizvajajo mehanski omet, ker imajo stroji na splošno enostavno strukturo. Sestavljajo jih:
  Mehanski omet

Mehanski omet - stene bodo presenetljivo gladke

Predstavljajte si, da morate omet 200 kvadratnih metrov sten, ki nam v bistvu daje standardno dvosobno stanovanje. Tukaj lahko dodate 50 kvadratov stropa. Poslano? Strašno? Torej, to delo lahko opravljate ročno, tedne in pol in pol, ali pa v nekaj dneh lahko naredite enako količino končne obdelave, vendar samo s pomočjo posebne opreme. Mehansko ometanje površin se izvaja s pomočjo dveh povsem različnih enot - to je mavrična postaja in pištolo s kompresorjem. Dve različni možnosti, ki dajejo enak rezultat, in sicer - popolnoma ravne stene, z izredno vzdržljivim slojem ometa.
  Mehanski omet

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.
  Mehanski omet

Mehanski omet

Ko postane potrebno stene v prostoru gladko, gladko in brez fizične poškodbe, morate razmišljati o ometih. V takšnih dejavnostih ni vedno mogoče samostojno sodelovati. Pogosto se je treba obrniti na pomoč tretjih oseb strokovnjakov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty