niedziela, 26 sierpnia 2018

Popravilo fasade ocene stavbe

  Popravilo fasade ocene stavbe

Kako strokovnjaki določijo obseg dela in pripravijo stavbo za popravilo?

Da bi izračunali, koliko gradbenih materialov so potrebni za rekonstrukcijo fasade, najprej opravite temeljit pregled predmeta, preverite prostor za prisotnost notranjih praznin in razpok. Preglejte stene, udarite s kladivom na zunanjo površino (na primer kamen ali ploščice).
  Popravilo fasade ocene stavbe

Prenehanje dejavnosti LLC LR TEK pri dobavi komunalnih virov

Obveščamo vas, da od 1. decembra 2015 LLC "LR TEK" ustavi dobavo komunalnih storitev.

Preurejanje fasade

  • prenova mavca in barve,
  • popravilo vgrajenih elementov in konstrukcij,
  • restavriranje dekorativnih elementov različnih vrst itd.

Remont fasade

celoten obseg del na popravilu fasade z obnavljanjem toplotno-hidroizolacijskega sloja, popravljanje razpadanih površin stavbe itd.
  Popravilo fasade ocene stavbe

Razlika med kapitalskimi in kozmetičnimi popravki

Obnovitev po definiciji ne vpliva na notranje probleme fasade. V večini primerov je namenjen izboljšanju dekorativnih lastnosti stenskih oblog. Mnogi lastniki jih zanemarjajo, ker se domneva, da lepota stavbe ne bo vplivala na njeno nosilno zmogljivost. Toda to ni povsem res. Dejstvo je, da večina dekorativnih fasadnih premazov opravlja tudi zaščitno vlogo.

Sorte fasadne popravke: stroški in cena

Redeforiranje fasade vključuje posodabljanje samo poškodovane površine fasade. Če se želite izogniti potrebi po večjih popravilih, je treba kozmetično delo opraviti vsakih pet let. Pravočasna zaključna dela bodo pripomogla k ohranjanju videza sten v prvotnem stanju ter jim zagotovila zaščito pred negativnim vplivom zunanjega okolja in izpušnih emisij.

Uporabne informacije za tiste, ki potrebujejo prenovo fasad hiš

V katerih primerih je potrebno popraviti fasade?

Velik remont se izvede v primeru, da je zunanja poškodba na zunanjih površinah sten večja od 30%, pa tudi zaradi ohranjanja videza stavb in objektov ali kadar se spremeni namen zgradbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty