sobota, 1 września 2018

Zunanji opečni stebri

  Zunanji opečni stebri

Končna stopnja ometov

Po odstranitvi je površina poravnana s šablonami od spodaj navzgor s plavajočo plazmo v ostrih gibkih cikcakov. Po prvi poravnavi je površina zelo groba. Po tem se presežna raztopina odstrani in očisti omet. Obrišite s strgalom, da dobite nepopolno gladko površino, ker še naprej se bo nanašal na pokrivni sloj. Jeklene predloge odstranite, če so uporabljene, napolnite reže z malto in z lopatico poravnajte. Če je sloj tal do 5 mm, se nanese na opeko s strgalom. Ta metoda ni primerna za gladke površine, malta, ki jo uporablja lopatico, se ne bo držala. Za ometno delo so potrebna naslednja orodja:
  Zunanji opečni stebri

Nekaj ​​opečnih sten opečnih sten

V primerjavi z leseno hišo, opeko, izstopa zaradi svoje nepretrganosti do različnih zaključnih materialov, poleg tega pa poleg ometnega učinka ometa zagotavlja dodatno zaščito. Toda, da bi dosegli največji učinek, je treba delo opraviti v skladu z naslednjo tehnologijo:
  Zunanji opečni stebri

Prednosti zunanje izolacije

Zakaj je priporočljivo izolirati stene zunaj? Ta okoliščina je povezana s tako imenovano točko rosišča - ko na določeni temperaturi nastane kondenzacija na stenah stanovanjske stavbe. Pri namestitvi izolacijskih materialov (npr. Iz penaste plastike) iz notranjosti ostane vsa vlaga pod njihovo plastjo, kar vodi v nastanek gliv, plesni in drugih težav.
  Zunanji opečni stebri

Izolacija mineralne volne

Ogrevanje opečne hiše z mineralno volno se izvaja po naslednjem vrstnem redu. Na prvi stopnji se obreshetka izvaja na celotni steni. Za to so uporabljene palice iz iglavcev.
  Zunanji opečni stebri

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Zunanji opečni stebri

Razlike v dekorativnih zmeseh

Silikatne raztopine so tekoče, se lahko uporabijo takoj po odprtju posode. Toda njihova glavna pomanjkljivost je majhen izbor barv. Poleg tega je treba takšne mešanice nemudoma porabiti, sicer se bodo hitro izsušili. Ta fasadni omet zagotavlja odlično vodoodpornost in se ne boji mehanskih poškodb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty