sobota, 1 września 2018

PVC lepilni film za tla

  PVC lepilni film za tla

Ocena parametrov vinilnega premaza

Prevleka je odlična za kraje s stalnim prometom, to je prav tako popolna rešitev za stanovanjski apartma in tovarniško delavnico. Zahvaljujoč lepilni površini se dosežejo popolna tesnost in visoka zvočna izolacija. Vinyl ploščica je odlična za toplo dno, za razliko od keramike, ker ima visoko toplotno prevodnost.
  PVC lepilni film za tla

Značilnosti vinilnih samolepilnih ploščic

Za oceno kakovosti talne obloge, izdelane iz polivinil klorida, priporočamo, da najprej podrobneje preučite njegove značilnosti, prednosti in slabosti ter ugotovite, s čimer je izdelana ploščica.
  PVC lepilni film za tla

Kako postaviti vinil ploščice

Pred polaganjem PVC ploščic je potrebno osnovo očistiti pred prahom, obrabljenimi površinami in umazanijo. Globoke razpoke ali votline blizu, pomembne izbokline se odstranijo z mletjem, vendar ni potrebno previdno poravnavo. Za izboljšanje adhezije je zaželeno, da osnovo temeljito obdelamo s premazom. Osnova mora biti dobro posušena.
  PVC lepilni film za tla

Samolepilni film za kopalnice, kako izbrati

Samolepilne ozadje za kopalnico je zaključni material, na hrbtni strani katerega se nanaša lepilna osnova in je zaščitena s posebnim papirjem. Film se prodaja v obliki zvitkov širine 45 do 95 cm in dolžine do 15 metrov.
  PVC lepilni film za tla

Ključne značilnosti

Membranska hidroizolacija je nova generacija materiala PVC, ki namesto običajnega ruberoida namesto rubeža uporablja že prej na vseh področjih izolacije - od temeljev do strehe. Membrano odlikuje enostavnost vgradnje, posebna vzdržljivost in dolga življenjska doba (od 50 let in več).
  PVC lepilni film za tla

↑ Kaj je vinilni premaz

Morda se spomnite, da so bile tudi v času Sovjetske zveze PVC plošče postavljene v kuhinjo, v hodnikih in v prenatrpanih prostorih, vendar so imele številne pomanjkljivosti: barva je zatemnila in utopljena na soncu, ker je bila ploščica zlahka poškodovana in razpokana. Zahvaljujoč razvoju tehnologije sodobne vinilne plošče nimajo teh pomanjkljivosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty