sobota, 1 września 2018

Odstranjevanje estriha

  Odstranjevanje estriha

Metode za demontažo betona in cementnega estriha

Cena za demontažo talnega estriha bo odvisna od količine potrebnega dela in orodja, v procesu pa se lahko uporabljajo perforatorji, čepi, rezalna kolesa in dleto. To pomeni, da so cene razstavljanja betonskega estriha odvisne od metode:
  Odstranjevanje estriha

Stroški razstavljanja

Vsak samozavestni graditelj strokovnjak izračuna stroške dela s pripravo ocen. Skoraj vse vrste dela obstajajo osnove cen. Glavna stvar je določiti količino in vrstni red dela.
  Odstranjevanje estriha

Načini dela

Odvisno od volumna, pogojev in časovnih omejitev, razstavljanje cementnega estriha poteka s pomočjo ročnega orodja, vlačilcev in perforatorjev, diamantnega rezanja. Učinkovite metode so tradicionalno ekonomične glede finančnih stroškov, vendar niso zelo obetavne za velika območja, z veliko debelino estriha. Poleg tega se pri uporabi perforatorjev ali vlačilcev pride do vibracij, ki lahko motijo ​​celovitost obeh tal in samih objektov.
  Odstranjevanje estriha

Ali potrebujem oceno za popravilo tal?

Trdi, da ocena vam omogoča, da nastavite samo proračun predmeta in zelo približno. Ampak nemogoče se je strinjati s to izjavo, saj razvoj ocene "na ključu" pomeni vse vrste popravil. Dobro pripravljena ocena bo pomagala:
  Odstranjevanje estriha

Zaključek

Glede na potrebo po posebni opremi, ki ni v vsakem domu, in sorazmerno nizkimi stroški gradbenih del, je pametneje, da se demontaži stare estrihe zaupa obrtnikom. Takšen strošek lahko prenese vse ocene. Ampak, če je obseg dela majhen, se resnično ukvarja s problemom sami.
  Odstranjevanje estriha

Demontaža sten v stanovanju

Morda ste v vašem stanovanju odločili, da ne samo standardne popravke, temveč tudi prenove? Potem ste na pravi poti! V naši državi je veliko let porabilo gradnjo stanovanj s stropi, ki so zelo nizke. Kaj naj rečem o majhnih kuhinjah in ozkih hodnikih? Toda nihče niti o tem ni razmišljal. Glavna stvar je bila, da gradnjo dokončate pravočasno in ni pomembno, da načrtovanje sploh ni popolno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty