środa, 29 sierpnia 2018

Stroški gradnje 1 m2 poslovne stavbe

  Stroški gradnje 1 m2 poslovne stavbe

Oblikovanje stavbe, načrtovanje stavbe

Obvezna, temeljna faza gradnje je zasnova zgradb in objektov. Vključuje sklop del za oblikovanje enotnega sistema, ki vključuje arhitekturne, strukturne, tehnološke, inženirske in oblikovne rešitve. Kakovost projekta je odvisna od zanesljivosti zgradbe, udobja življenja in dela, trajnosti, privlačnega izgleda in varnosti objekta.
  Stroški gradnje 1 m2 poslovne stavbe

Dinamično razvija trg

V velikih mestih, zlasti v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, trgovino sestavljajo ne samo lokalni prebivalci, ampak tudi obiskovalci, katerih pretok se nenehno povečuje. Zaradi hitrega razvoja številnih mest in izgradnje novih območij, ki so oddaljena od centra, je treba vzpostaviti infrastrukturo, vključno z gradnjo trgovskih centrov.
  Stroški gradnje 1 m2 poslovne stavbe

Zaključek pogodbe o gradbenih delih in priprava ocen

Pogodba je dokument, ki določa obveznosti ene stranke, da zagotavlja storitve gradnje drugi stranki pod določenimi pogoji in v predpisanem roku.
  Stroški gradnje 1 m2 poslovne stavbe

MPP 3.2.23-97 Smernice za ekonomsko upravičenost uporabe strukturnih elementov in tehnologij, ki povečujejo učinkovitost naložb z zmanjšanjem obratovalnih stroškov, povečanjem trajnosti stavb in objektov, zmanjšanjem trajanja gradnje in drugimi učinkovitimi rešitvami ter povečanjem enkratnih stroškov pri načrtovanju in gradnji ter hkrati povečanje ocenjenih stroškov

Moskovska vlada

Zaprta struktura

Značilnost gradnje stavb z zaprtimi konstrukcijami iz LSTC je, da sta hitrost in stroški gradnje ter stroški poslovanja ključni dejavniki pri izbiri gradbene tehnologije.
  Stroški gradnje 1 m2 poslovne stavbe

Objekti, ki jih je gradil Grad doo od leta 2003.

  • 2003.- Gradnja in rekonstrukcija izobraževalnih stavb ChSAU;
  • 2005.- Gradnja stanovanjske stavbe st. Dovator, 42-in (97 serijska plošča, Površina - 9 300 m2);
  • 2005-2008 - gradnja 2 stanovanjskih zgradb ul. Agalakova, 1.2 (97 serijsko-panelne hiše, Površina - 16.560 m2);
  • 2005-2009 - gradnja zveznega objekta, ki ga je naročila vlada Tyumenske regije,

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty