poniedziałek, 27 sierpnia 2018

Ojačitev prezračevalnih sten

  Ojačitev prezračevalnih sten

Vgradnja pregrade iz gaziranih betonskih blokov

Blokirani betonski bloki zavzamejo vodilni položaj kot material za vgradnjo notranjih predelnih sten. In obstaja veliko razlogov. To je dobra zvočna izolacija, prijaznost do okolja, požarna odpornost, enostavnost vgradnje, plinski beton je enostaven za rezanje in izvajanje komunikacije, precej enostavno, poceni itd. Vse to naredi skoraj idealen material za namestitev predelnih sten.
  Ojačitev prezračevalnih sten

Prednosti prezračevanih betonskih sten

Prednosti blokov gaziranih betonov glede učinkovitosti, okolju prijaznosti, teže, požarne varnosti, hitrosti vgradnje itd. So idealne za prilagojeno proizvodnjo in prodajo garažnega betona v bližini, za samokončanje, za rekonstrukcijo stavb.
  Ojačitev prezračevalnih sten

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:
  Ojačitev prezračevalnih sten

Kako izbrati podlago za hišo betonskega betona

Gazirani betonski bloki in njihovi količni plinski silikati imajo nizko specifično težo, kar močno zmanjša zahteve glede trdnosti za osnovo hiše v gradnji. Ampak vseeno, pred izbiro temeljev, je treba izvesti številne geološke raziskave. Hkrati, ne glede na vrsto temeljev, mora biti višina kleti hiše gaziranih betonskih blokov vsaj 60-80 cm.
  Ojačitev prezračevalnih sten

Značilnosti in vrste betonskega betona

Kot je znano, je prezračevan beton vrsta celičnega betona, ki je umetni kamen z porozno strukturo. Za proizvodnjo kremenovega peska in cementa se uporabljajo kot surovine. Za tvorbo vodika pri izdelavi blokov uporabljamo penilno sredstvo in apno, ki pri vstopu v kemijsko reakcijo peno cement, ki vodi do nastanka porozne strukture.
  Ojačitev prezračevalnih sten

Značilnosti in značilnosti materiala

Najbolj priljubljeni so blokirani ali plinski silikatni bloki. So celični beton, ki ga dobimo z mešanjem v različnih razmerjih apna, silicijevega peska in cementa ter z uporabo gasilca.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty