środa, 29 sierpnia 2018

Polaganje ploščic v zaprtih prostorih

  Polaganje ploščic v zaprtih prostorih

Korak 2 - Kiti in glavna hrapavost

Majhne razpoke in nepravilnosti je treba postaviti z lopatico ali lopatico ali zatesnjeno z izravnalno maso. Pred polaganjem ploščic je potrebno uporabiti osnovni premaz, ne glede na vrsto substrata. Globinsko penetracijsko sredstvo ali lepilna emulzija se nanese s širokim čopičem ali barvnim valjčkom. V prostorih z visoko vlažnostjo zraka ali v vlažnih prostorih, kjer je možno brizganje vode, se dodatni izolacijski sloj nanese na podlago.
  Polaganje ploščic v zaprtih prostorih

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. To je bilo grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je plast malte imela dostojno debelino. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če dnevno izdelam dva kvadrata. In če ne, potem se bom vznemirila.«
  Polaganje ploščic v zaprtih prostorih

Značilnosti diagonalnega stila

Diagonalna polaganje na tleh ni primerna za vsako sobo, na primer, ni priporočljiva za majhne in skrite, saj lahko vizualno naredi prostor manjši in izpostavlja vse njegove pomanjkljivosti. Ampak za prostorne sobe, diagonalno položene ploščice lahko delajo čudeže:
  Polaganje ploščic v zaprtih prostorih

Izbira kakovostnih ploščic za vaš dom

Kako narediti kakovostno obnovo doma in ploščice na desni površini? Najprej morate izbrati prave materiale in opremo. To je mogoče storiti samo v primeru natančne analize vseh dejavnikov in značilnosti. Preden postavite ploščico, morate določiti vrsto prostora, v katerem bo dekoracija. Poleg tega morate paziti na kraje, kjer se bo gradil material.

Kako izbrati keramično ploščico za stene ↑

Trgovine končnih materialov presenečajo z bogato izbiro, vendar ne kupujte ploščic in se osredotočate samo na barvo. Konec koncev, polaganje ploščic v kopalnici pomeni ustvarjanje popolne kompozicije, kjer sta oblika, tekstura in velikost pomembni. Poleg tega je vrsta ploščic odvisna od njegove mehanske zmogljivosti in trajnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty