poniedziałek, 27 sierpnia 2018

Lcd doma v parku Ekaterinburg

  Lcd doma v parku Ekaterinburg

Lokacija LCD Hiše v parku

Mikroregija UC, v kateri je zgrajen stanovanjski kompleks, se tradicionalno šteje za eno najbolj najugodnejših z vidika ekologije. Obilje zelenih površin, oddaljenost od industrijskih con, razvita socialna infrastruktura - vse to naredi sosesko privlačno za mlade družine. Druga prednost za tiste, ki nameravajo kupiti stanovanje v stanovanjskem kompleksu v parku, bo vrtec, predviden v projektu. Omeniti velja, da se kompleks gradi skoraj v parku - vse štiri hiše bodo obkrožale borov gozd.
  Lcd doma v parku Ekaterinburg

IZVAJANJE KLJUČNIH ZNAČILNOSTI V TUJI MOŽNOSTI ODKUPA:

-> enostavno oblikovanje. Pridobite načrt obrokov pri razvijalcu, je veliko lažje od hipotekarnega posojila. Ob registraciji ni potrebnih nobenih dokumentov o vašem finančnem položaju.
  Lcd doma v parku Ekaterinburg

Priročne rešitve za načrtovanje

Apartmaji in apartmaji v stanovanjskem kompleksu "Arbatsky" so zasnovani tako, da upravičujejo idejo udobja tudi najbolj zahtevnih kupcev. Na podlagi tega načela smo ustvarili različne postavitve, ki ustrezajo najvišjim zahtevam kakovostnega stanovanja.

Luksuzni apartmaji v centru Chelyabinsk

Stanovanjski kompleks "Park Pushkinsky" je udobna oaza sodobnega udobja v osrčju Chelyabinsk. Prijetna lokacija, poleg City Garden, najstarejšega na južnem Uralu na eni strani in bližine razvite infrastrukture do prometnih križišč, po drugi strani pa naredi nov kompleks ne le prijeten, temveč tudi priročen kraj za bivanje.
  Lcd doma v parku Ekaterinburg

Ilsur Metshin - za investitorje nepremičnin Molodezhnyja: "Seveda bi rad veselil drugih hiš"

Začelo se je zapuščanje "Ozadja" na poreklu Noksinskega: hišna številka 1 "odmrznjena", hiša številka 3 obljublja, da bo minila do konca poletja
  Lcd doma v parku Ekaterinburg

Vikend v peterfurdu od 29. junija do 2. julija

Umetniški maraton v stavbi generalštaba, vračanje sokolov in velikega super-agenta v "Despicable Me", zadnji dnevi razstave Dali v Sankt Peterburgu - v našem vodniku ob vikendih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty