środa, 29 sierpnia 2018

Definicija razstavljanja

  Definicija razstavljanja

Demontaža industrijske opreme

Demontaža industrijske opreme, ki se uporablja v proizvodnih obratih, je pogosto povezana s potrebo po uničenju velikih kovinskih in armiranobetonskih konstrukcij. Skoraj vsi so bili zgrajeni v času Sovjetske zveze, temeljito zgrajeni in z veliko varnostno stopnjo. Razstavljanje in odstranjevanje takšnih struktur je lahko izredno težko.
  Definicija razstavljanja

Določanje stroškov struktur demontaže poteka skozi naslednje korake:

1. Študija zunanjih dejavnikov in omejitev. Na tej stopnji se ocenjujejo najvišji dovoljeni parametri seizmičnih in šumskih učinkov na razstavljene strukture, prisotnost obstoječih komunikacij in tako naprej.
  Definicija razstavljanja

Pregled opreme

Pred demontažo se najprej in najprej opravi odpravljanje napak in določitev splošnega tehničnega stanja opreme. To se naredi ne le za odločanje o nadaljnji usodi opreme, temveč tudi za varnost - ena gnita detalja lahko povzroči katastrofalne rezultate pri izvajanju razstavljanja. Če se po izvedbi opreme za odpravljanje težav prepoznajo kot neustrezni, ga je treba predati za recikliranje.
  Definicija razstavljanja

Razlika med montažo in demontažo

Tako sta oba postopka ravno nasprotna. In ključna razlika med montažo in demontažo je, da je prvi, če je potrebno, narediti eno strukturo iz posameznih elementov, in druga je, ko je potrebno razstaviti predmet v dele.
  Definicija razstavljanja

Faze in značilnosti razstavljanja balkonskih zasteklitev

Odstranjevanje balkonskih oken je naloga strokovnjakov. Lesene konstrukcije se odstranijo, pred razstavljanjem okenske police, odvijanjem pritrdilnih elementov in odstranjevanjem krila. Po tem, morate zmanjšati okvir rack. Če je okvir pritrjen na steno s pomočjo sidra, jih je treba iztisniti, nato pa z ostanki odstraniti okvir in ga odstraniti.
  Definicija razstavljanja

Odstranjevanje kovin na višini

Izvaja se z vključevanjem žerjavov, dvižnih ploščadi in / ali industrijskih plezalcev. Ena najnevarnejših vrst dela je neznana varnostna stopnja visoke zgradbe. Korozijski in vremenski procesi iz leta v leto uničujejo kovine, postopek razstavljanja pa ima resen dodaten obremenitev na objektu. Največ pozornosti posvečamo zavarovanju in pritrjevanju objektov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty