niedziela, 26 sierpnia 2018

Cena opeke za meter

  Cena opeke za meter

Namestitev opečne ograje

Običajno gradijo ograje višine do 3,3-3,5 metra: ne le dvorišče, temveč tudi okna v pritličju bodo povsem skrita od radovednih oči. Za gradnjo ograje je zgrajena temelj, ki je nastal iz betona. Odvisno od podnebja in vrste tal, globina temeljenja variira od 0,5 do 1,8 metra.
  Cena opeke za meter

Gradnja opečne ograje

Kot pri vsaki konstrukciji, pred začetkom dela določite količino uporabljenih materialov. Kot primer upoštevajte naslednje podatke:
  Cena opeke za meter

Posebej priljubljeni so ograje iz profesionalnega tla z opečnimi stebri.

Izgledajo kot predstavljivi in ​​trdni. Takšne ograje govorijo predvsem o finančnih zmožnostih lastnika, saj so njihovi stroški precej visoki. Tudi, odvisno od želje in arhitekturnega videza hiše, se raztezajo lahko zapirajo s kovinsko ograjo, lesom ali polikarbonatom.
  Cena opeke za meter

Stroški ograje z opečnimi stebri valovitega

Fotografije kažejo ograjo z opečnimi stebri ali z valovitimi tlemi, očarani z lepoto in bogastvi oblikovalskih rešitev. Za hitro in brezhibno in kvalitativno gradnjo opečne ograje je postala norma. Podjetje, ki nenehno obnavlja čistost lastnega poslovnega ugleda, zasluži vašo pozornost. Zbral je tehnični potencial, ki je skupaj z zlatimi rokami mojstrov in daje resnično veličastnost.
  Cena opeke za meter

Za katere ograje navadno uporabljajo opečne stebre

V zadnjih letih so v Rusiji zelo priljubljene ograje valovite plošče v kombinaciji z opečnimi oblogami, saj je to razmeroma ekonomična in privlačna možnost. Tudi ti stolpi so široko uporabni v kombinaciji z lesenimi razponi. Najbolj modna možnost je ograje iz kovanega železa z opečnimi stebri. Res je, da takšna struktura ne varuje mesta pred radovednimi očmi, a je zagotovo zelo impresivna.
  Cena opeke za meter

Potrošnja opeke glede na način polaganja

Pred pričetkom izračuna je potrebno izmeriti zahtevane posnetke ograje, določiti njegovo višino in debelino. Optimalna višina ograje je od 0,5 m do 3,5 m.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty